מחזורי אפל
מחזורי אפל הוא ללא חלב וצמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 424 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם דובדבנים, בצק עלים, גרידת תפוז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו מחזורי אפל, מחזורי אפל, ו מחזורי אפל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
שלב בקערה את גרידת התפוזים ומיץ התפוזים. קלף, רבע וגרעין את התפוחים ואז חתוך אותם בקוביות בגודל 3/4 אינץ'. זורקים מיד את התפוחים עם הקליפה והמיץ כדי למנוע מהם להשחים.
מוסיפים את הדובדבנים, הסוכר, הקמח, הקינמון, אגוז המוסקט והמלח.
מקמחים קרש ומגלגלים קלות כל דף בצק עלים לריבוע בגודל 12 על 12 אינץ'.
חותכים כל גיליון ל -4 ריבועים קטנים יותר ושומרים צוננים עד שהם מוכנים לשימוש.
מברישים את שולי כל ריבוע בשטיפת הביצים ומניחים בצורה מסודרת כ -1 / 3 כוס מתערובת התפוחים על מחצית הריבוע. מקפלים את המאפה באלכסון מעל תערובת התפוחים ואוטמים על ידי לחיצה על הקצוות בעזרת מזלג.
מעבירים לתבנית גיליון מרופדת בנייר אפייה.
מברישים את החלק העליון בשטיפת ביצים, מפזרים סוכר, מכינים 2 חריצים קטנים ואופים 20 דקות, עד להשחמה ותפיחה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.