קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

מחזורי פאי עוף

מחזורי פאי עוף
מחזורי פאי עוף עשויים להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים העיקרית שלך. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 567 קלוריות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 32 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם טימין, קמח, סלרי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 60%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: מרק פאי עוף סיר מיידי, כיסי פאי סיר עוף, ו מרק פאי עוף ביתי.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
ממיסים את החמאה במחבת מטגן גדולה על אש בינונית. מבשלים את הבצל, הגזר והסלרי במלח ופלפל, לפי הטעם, עד שהגזר מתרכך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גזרגזר
חמאהחמאה
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את השום והטימין ומבשלים דקה נוספת תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
טימיןטימין
5
מוסיפים את הקמח ומבשלים את הטעם הגולמי, בערך 1 דקה יותר. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומזלפים את התבנית עם היין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מקציפים את הציר וחרדל דיז ' ון.
מרכיבים שתצטרך
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מוסיפים את האפונה והעוף ומבשלים על רתיחה נמוכה מאוד עד שהרוטב מסמיך לרוטב, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
רוטברוטב
אפונהאפונה
8
מסירים מהאש ומניחים בצד.
9
על משטח מקומח קלות, פורשים את בצק המאפה וחותכים ל -4 ריבועים אחידים (חותכים פעם אופקית ופעם אנכית). מרדדים בעדינות כל ריבוע ומגדילים את גודל הריבוע בכ -20 אחוזים.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
גלולגלול
10
מניחים את הריבועים על תבנית עם נייר אפייה וכף את תערובת העוף במרכז. מקפלים את הריבועים באלכסון כדי ליצור משולשים. צובטים את הקצוות יחד ליצירת מחזורים (השתמשו במעט מים במידת הצורך כדי לאגד). לחץ על הקצוות במזלג כדי ליצור גבול דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
11
הקציפו את הביצה עם נתז מים והברישו את המחזורים בשטיפת הביצים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
חותכים חריץ קטן בחלקו העליון כדי לאפשר לאדים להימלט במהלך האפייה.
13
אופים את המחזורים עד להזהבה, כ-30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה מכיוון שהפנים יהיו חמים מאוד.