מחזורי פטריות חצי סהר מתקלפים
מחזורי פטריות חצי סהר מתקלפים דורשים בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, בצק חצי סהר רול, פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה לא כל כך מצוין. נסו פילסברי, לחמניות ארוחת ערב בקירור או פילסברי, יצירות סהר, גיליון בצק מקושקש בקירור, מחזורי סהר קייג'ון, ו פטריות מתקלפות וטארטות גרויות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
בסיר בינוני על אש בינונית מבשלים לאט ומערבבים את הפטריות, הפטרוזיליה והבצל ב -2 כפות חמאה עד שהם רכים.
מפרידים את הבצק ל -4 מלבנים.
חותכים מלבנים לשניים, יוצרים 8 ריבועים, ומסדרים על תבנית אפייה גדולה.
מניחים 1 כף תערובת פטריות על כל ריבוע. למעלה כל ריבוע עם 1 כפית גבינת פרמזן. מקפלים את הריבועים למשולשים.
בסיר קטן, ממיסים את החמאה הנותרת.
מברישים משולשים בחמאה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם מראש 10 עד 15 דקות, עד להזהבה.