קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מחית לפת מרוחה בחמאה

מחית לפת מרוחה בחמאה
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. לכי לחנות ותקני שום, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: מחית לפת מרוחה בחמאה, מחית לפת מרוחה בחמאה, ו לפת ופירה אגס.

הוראות

1
מערבבים את הלפת, חלב, טימין ושום בסיר בינוני. הגדר מעל חום בינוני חלקית לכסות את המחבת. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים 20 עד 30 דקות, עד הלפת רכים-קצה סכין הקילוף צריך לעבור ללא התנגדות.
מרכיבים שתצטרך
2
מסננים את הלפת, שומרים את נוזל הבישול ומעבירים למעבד מזון (משליכים את זרזי הקורנית).
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים כ -1 כוס של נוזל הבישול השמורה והחמאה, מתבלים עם הרבה מלח ופלפל ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף עוד מהנוזל, במידת הצורך.
5
מגישים חם.
6
צילום: יונהי קים