מחית תפוחי אדמה צ'ייב ופטרוזיליה
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? מחית תפוחי אדמה צ'ייב ופטרוזיליה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 334 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו חלב, שמן זית, תפוחי אדמה צהובים כבושים כמו זהב יוקון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו חלב חמאה ופירה צ'ייב., צ'ייב ופירה שום, ו שום & מחית פירה אדום (מתכונים דומים).
הוראות
פירה עירית ופטרוזיליה עם שמן ומלח בבלנדר עד חלקה.
יוצקים שמן עשב דרך מסננת בסדר רשת לתוך אמצעי זכוכית, לחיצה על והשלכת מוצקים.
פיל ורבע תפוחי אדמה. מכסים תפוחי אדמה במים קרים מלוחים על ידי 1 אינץ ' בסיר כבד 5 ליטר, ואז מבשלים, חשוף, עד מאוד רך, על 25 דקות.
בעוד תפוחי אדמה רותחים, להביא חלב, חמאה, מלח ופלפל רק כדי מבשלים, ערבוב עד החמאה נמסה.
מסננים תפוחי אדמה במסננת וחוזרים לסיר.
מוסיפים תערובת חלב חם מחית עם מחית תפוחי אדמה עד כמעט חלקה, ולאחר מכן מערבבים 4 כפות שמן עשב.
אם תרצה, לשרת תפוחי אדמה טפטף עם כמה שמן שנותר.
שמן יכול להתבצע 4 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני השימוש.תפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. להביא לטמפרטורת החדר לפני reheating במיקרוגל או דוד כפול, ערבוב מדי פעם.