מחית תפוחי אדמה קלאסית
פירה קלאסי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. האוכל הביא לך אותו. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוחי אדמה בורבנק russet, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית.
הוראות
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך אותם לחתיכות גדולות (על קוביות 2 אינץ'), ולמקם אותם בסיר גדול עם מים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה איטית מעל חום בינוני גבוה.בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לחתוך חמאה לקוביות קטנות ולהניח בצד.כאשר תפוחי אדמה הם מזלג במכרז, לנקז היטב לחזור לסיר; בואו לשבת במשך 5 דקות להתייבש.
להעביר תפוחי אדמה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. עם המיקסר על נמוך, להוסיף חמאה ושמנת עד תפוחי אדמה חלקים. מערבבים בצל ירוק, אם שימוש, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.