קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

מחית תפוחי אדמה קלאסית

מחית תפוחי אדמה קלאסית
פירה קלאסי דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 485 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. האוכל הביא לך אותו. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם שמנת כבדה, תפוחי אדמה בורבנק russet, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מחית תפוחי אדמה קלאסית, מחית תפוחי אדמה קלאסית, ו מחית תפוחי אדמה קלאסית.

הוראות

1
לקלף תפוחי אדמה, לחתוך אותם לחתיכות גדולות (על קוביות 2 אינץ'), ולמקם אותם בסיר גדול עם מים מלוחים בכבדות ולהביא לרתיחה איטית מעל חום בינוני גבוה.בעוד תפוחי אדמה מבשלים, לחתוך חמאה לקוביות קטנות ולהניח בצד.כאשר תפוחי אדמה הם מזלג במכרז, לנקז היטב לחזור לסיר; בואו לשבת במשך 5 דקות להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר תפוחי אדמה לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט. עם המיקסר על נמוך, להוסיף חמאה ושמנת עד תפוחי אדמה חלקים. מערבבים בצל ירוק, אם שימוש, ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון