מחרוזת אפונה אספרגוס
מחרוזת אפונת אספרגוס עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 177 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם ממרח גבינה אמריקאי חד, פירורי לחם, חמאה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו מחרוזת אספרגוס בגריל, מחרוזת אספרגוס פריך, ו תירס ואספרגוס עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אספרגוס לפי הוראות החבילה, משמיטים את המלח.
מסננים, שומרים 3/4 כוס נוזל בישול.
מניחים אספרגוס בתוך 11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה אפונה, פטריות ופימינטוס; מניחים בצד.
בסיר קטן ממיסים 3 כפות חמאה. מערבבים קמח עד לקבלת תערובת חלקה; מוסיפים בהדרגה חלב ונוזל בישול שמור. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים את ממרח הגבינה, המלח והפלפל; מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים מעל ירקות. ממיסים את החמאה שנותרה; לזרוק עם פירורי לחם.
מכסים ומכניסים למקרר למשך 8 שעות או למשך הלילה. או אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים להזזה למשך 35-40 דקות או עד שהם מבעבעים. אם מקררים לפני האפייה, מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני כן.