תפוחי אדמה וסלריאק גראטן
תפוחי אדמה וסלריאק גראטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. גשו לסופר וקנו עלי קורנית, גבינת גרוייר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, תפוחי אדמה וסלריאק גראטן, ו סלריאק, גזר לבן ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את הצדדים ואת החלק התחתון של צלחת אפייה 11 x 7 אינץ ' מצופה ספריי בישול עם חצאי שום. חצאי שום למחוץ; להפריש.
חותכים את הסלריאק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'; חותכים פרוסות לרבעים כדי למדוד 2 כוסות, תוך שמירה על שאריות הסלריאק לשימוש נוסף.
מניחים 2 כוסות celeriac, תפוחי אדמה, ו 3 ענפי טימין בסיר גדול, ומכסים עם מים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות או עד תפוחי אדמה הם במכרז; לנקז להשליך קורנית.
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, לשלב קמח, מלח ופלפל בסיר קטן; בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף. מערבבים שום כתוש ו 1 תימין sprig.
מניחים את המחבת על חום בינוני, ומבשלים עד עבה (כ 10 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה 3/4 כוס.
מסדרים תפוחי אדמה וסלריאק בתבנית אפייה; יוצקים רוטב על ירקות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד השחמה קלה. להשליך קורנית.