מטבל ארטישוק-And-Caper עם Crudités ירקות טריים עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, פלפל, צלפים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. נסו מטבל ארטישוק אפוי עם Crudites החורף, מטבל זית ארטישוק עם קרודיטים שומר, ו מטבל סרטן ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב לבבות שום ארטישוק במעבד מזון; דופק במשך 30 שניות או עד קצוץ היטב. עם מעבד על, להוסיף את מיץ לימון, גרידת לימון, ושמן זית, עיבוד עד חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים פלפל וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
3
מגישים לטבול בטמפרטורת החדר או מקורר עם crudits שונים. מטבל יכול להתבצע 1 יום מראש ומאוחסן במקרר.