מטבל ארטישוק-גבינה חם
מטבל ארטישוק-גבינה חם עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. גשו לסופר וקנו לבבות ארטישוק, מיץ לימון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מטבל עוף חם נאשוויל, מטבל סרטן ארטישוק, ו מטבל תרד וארטישוק אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שום ובצל במעבד מזון; תהליך עד קצוץ דק.
מוסיפים 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו ו -4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל); תהליך עד כמעט חלקה.
מוסיפים לבבות ארטישוק; דופק עד לבבות ארטישוק קצוץ גס. תערובת כפית לתוך צלחת gratin 3 כוס מצופה ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם שאר Parmigiano-רג ' יאנו.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מחומם ביסודיות תוסס.