מטבל ארטישוק ונענע
מטבל ארטישוק & מנטה הוא lacto אובו צמחוני מתאבנים. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן זית, עלי נענע, מלח ים מלדון, ומיץ לימון. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: ארטישוק בגריל עם מטבל ארטישוק-מנטה, לבבות ארטישוק בגריל מיני עם תרד דל שומן ומטבל ארטישוק, ו לטבול ארטישוק-מטבל חריף זה קשה לנצח, אבל זה קל לעשות.
הוראות
עד יום קדימה, בליץ את הארטישוקים והשמן שלהם עם המטבעה במעבד מזון עד חלקה למדי.
תוסיף קרם פראש, עונה, ואז דופק קצר.
מוסיפים מיץ לימון. עצה לתוך קערה קטנה, כיסוי וצינה.
כדי לשרת, לחמם את התנור ל 200C / מאוורר 180c / גז
קרע את הפיטות לחתיכות מחוספסות והתפשט על כמה גיליונות אפייה.
טפטוף בשמן ולפזר קצת מלח ים.
אופים עבור 7-10 דקות עד קריספ.
הגדר את קערת המטבל על מגש גדול; להוסיף טריז לימון נענע. להקיף עם חתיכות פיטה.