קושימומחה
מוכן ב1 ש, 47 דק.
מנות3
ציון בריאות10
מגזין

מטבל בצל צרפתי

מטבל בצל צרפתי
מטבל בצל צרפתי נטול גלוטן, הר ד ' אובר. מתאים ל-3 ומחירו 2 מנות.63 דולר למנה. מנה אחת מכילה 1111 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 104 גרם שומן. 24 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יפס, מיונז, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 47 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. מתכונים דומים: מטבל בצל צרפתי # יום ראשון, מטבל בצל וידאלי מתוק, ו מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגן גדולה מחממים את החמאה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב מדי פעם, במשך 15 עד 20 דקות, או עד להזהבה וקרמל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים את השאלוט ומקפיצים 8 עד 10 דקות נוספות, עד שהבצל והשאלוט חומים כהים.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים את השום ומקפיצים למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
6
מסירים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות ואז קוצצים את תערובת הבצל לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'. מניחים בצד להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
בקערה מערבבים את השמנת החמוצה, המיונז, מלח הסלרי, רוטב ווסטרשייר ו -1 כפית כל מלח ופלפל. מקפלים פנימה את תערובת הבצל. מקררים לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מקשטים בעירית ומגישים עם צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
9
צילום: ג ' יימס בייגרי

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורדו לבן. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה.
בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.
בעיקר מרלו, עם קברנה סוביניון, קברנה פרנק, ו מלבק ומיושן במכלי מלט. ניחוחות נדיבים, בשלים ופירות קדימה של דומדמניות כהות, אוכמניות, קסיס, מנטה ותבלינים עם נגיעות של ארציות. לחיך בעל גוף בינוני ניחוחות מאוזנים נחמדים הנתמכים על ידי טאנינים מעודנים ומרקמים וחומציות מאוזנת. הגימור מלוח עם טעמים אדמתיים ואורך טוב מאוד.
Mostly Merlot, with Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, and Malbec and aged in cement vats. Generous, ripe and fruit forward aromas of dark currant, blackberry, cassis, mint, and spice with touches of earthiness. The medium bodied palate has nice balanced aromas supported by refined, textured tannins and balanced acidity. The finish is savory with earthy flavors and very good length.