מטבל גבינה מעושן עם חמישה פלפלים
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים ההר ד ' אובר, אז תנו הזדמנות ל מעושן חמש פלפל גבינה לטבול. מתכון צמחוני זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 333 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם צ'ילי צ' יפוטלה, שמן צמחי, צ'יפס טורטיה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו מטבל חצילים מעושן, מטבל חצילים מעושן, ו מטבל עגבניות צלויות ופלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול עם תחתית כבדה על אש בינונית. מבשלים בצל, פלפלים וצ ' ילי טרי, תוך ערבוב לעיתים קרובות, עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שהפלפלים מצופים והקמח צהוב, בערך 1 דקה.
מוסיפים חלב, מערבבים כל הזמן עד להטמעה, ואז מוסיפים 3/4 כוס מים, תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה וחמה (התערובת תיראה בהתחלה).
מפזרים פנימה מחצית הגבינות, מערבבים עד להמסה וחלקה. חזור על הפעולה עם שאר הגבינות.
מוסיפים צ 'ילי צ' יפוטלה והרוטב והמלח שלהם ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מגישים עם צ ' יפס טורטיה.
הפוך קדימה: עד 2 ימים, צונן.
אופים בחום של 400, מכוסה, מערבבים פעם אחת, עד שהם חמים וחלקים, כ -20 דקות.