לקלף ולזרוע את החצילים מקורר, בערך לקצוץ את הבשר, ולאחר מכן להעביר אותו לקערה של מעבד מזון.
3
לתוך קערת המעבד מוסיפים את הטחינה, שום, מיץ לימון, קצת מלח ופלפל לפי הטעם, וכמה כפיות מים קרים. לעבד את התערובת כדי להדביק גס, הוספת קצת יותר מים לפי הצורך כדי לאפשר לתערובת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
התאימו את התיבול במלח ופלפל לפי הטעם וההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
טחינה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
Adjust the seasoning with salt and pepper to taste and serve.