מטבל פיצה עוף באפלו
מתכון באפלו עוף פיצה לטבול מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן ו דל פחמימות, ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 238 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג ההסופרבול שלך. אם יש לך רוטב כנפיים באפלו, מים, פיצה גבינה עליונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מטבל עוף באפלו, 5-מרכיב באפלו עוף אפוי חומוס מטבל, ו פיצה עוף באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. תרסיס 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם ספריי בישול. תניח בצד.
במחבת 10 אינץ', תערובת רוטב חום ופסטה לא מבושלת( מקופסת ההמבורגר), וחלב ומים חמים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפחית חום. כיסוי; מבשלים על 16 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פסטה הוא רך.
הסר מהחום. מערבבים גבינת שמנת ורוטב כנף באפלו עד בשילוב לחלוטין. מערבבים עוף.
העברת תערובת לצלחת עוגה. למעלה עם גבינה.
אופים כ 10 דקות או עד גבינה מותכת ומילוי הוא מבעבע מעט.
מגישים עם מקלות סלרי וצ ' יפס טורטייה לטבילה.