קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות5
מגזין

מטבל פיצה עליון

מטבל פיצה עליון
מטבל פיצה עליון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-888 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך שמן זית, פלפל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל פיצה, פיצה עליונה, ו פיצה עליון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F. קוביות 3 אונקיות של פפרוני. דק לחתוך את 1 אונקיה הנותרת ולהניח אותו בצד לקישוט לטבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לחמם ברזל יצוק בינוני או מחבת ovenproof מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פפרוני קצוץ ומבשלים, ערבוב, עד קריספ, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום טחון, אורגנו, 3/4 כפית מלח ופלפל. המשך לבשל, ערבוב, עד הבצלים עדינים מאוד משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מצפה את הירקות וריחות קלויים קלות, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם מהפחית. להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה מעט, כ 15 דקות. מערבבים את הזיתים ופרמזן ומסירים מהחום. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
בינתיים, לזרוק את פרוסות באגט עם השמן להפיץ בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד קלוי קלוי פריך, 7 עד 9 דקות. לשפשף את הפרוסות עם ציפורן שום כולו ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מחממים את המטגן. פזר את המוצרלה ופפרוני פרוס שמורות מעל לטבול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את המחבת תחת המטגן ואת המטגן עד הגבינה נמסה משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים חם לטבול עם טוסטים שום בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.