מטבל פיצה עליון עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-888 היו אומרים שזה פגע במקום. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך שמן זית, פלפל, רסק עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מטבל פיצה, פיצה עליונה, ו פיצה עליון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 425 מעלות F. קוביות 3 אונקיות של פפרוני. דק לחתוך את 1 אונקיה הנותרת ולהניח אותו בצד לקישוט לטבול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לחמם ברזל יצוק בינוני או מחבת ovenproof מעל חום בינוני עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים פפרוני קצוץ ומבשלים, ערבוב, עד קריספ, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
4
מוסיפים את הבצל, פלפל, שום טחון, אורגנו, 3/4 כפית מלח ופלפל. המשך לבשל, ערבוב, עד הבצלים עדינים מאוד משחימים קלות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מערבבים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא מצפה את הירקות וריחות קלויים קלות, על 1 דקה. מערבבים את העגבניות עם המיץ שלהם מהפחית. להפחית את החום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מעובה מעט, כ 15 דקות. מערבבים את הזיתים ופרמזן ומסירים מהחום. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בלילת לחם תירס
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
בינתיים, לזרוק את פרוסות באגט עם השמן להפיץ בשכבה אחת על תבנית אפייה ungreased.
מרכיבים שתצטרך
בגט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
אופים עד קלוי קלוי פריך, 7 עד 9 דקות. לשפשף את הפרוסות עם ציפורן שום כולו ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מחממים את המטגן. פזר את המוצרלה ופפרוני פרוס שמורות מעל לטבול במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מניחים את המחבת תחת המטגן ואת המטגן עד הגבינה נמסה משחימים קלות, 2 עד 3 דקות.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי Caposaldo עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.