מטבל שעועית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מטבל שעועית. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 63 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך שעועית קנליני, מרווה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מטבל פיצה, מטבל חציל מעושן, ו יוגורט ומטבל פטה (מתכונים דומים).
הוראות
להשרות את השעועית במים מומלחים לילה.
לשטוף ולהוסיף מים חדשים כדי לכסות. בסיר 2 ליטר, להרתיח את השעועית מעל חום גבוה עד במכרז, או 20 עד 25 דקות.
מסננים את השעועית ומועכים אותם בשמן זית עד שאתה משיג מרקם שמנת.
מערבבים את השום והמרווה. מתבלים במלח לפי הטעם.