מטבל תרד חם-ארטישוק
מטבל תרד-ארטישוק חם עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך לבבות ארטישוק, גבינת פרמזן, גבינת ג'ק פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה טוב. נסו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק, מחבת תרד מטבל ארטישוק בייקון, ו מטבל עוף חם נאשוויל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 6 מרכיבים 1 כוס פלפל גבינת ג ' ק. מקפלים בתרד וארטישוקים. כפית לתוך 1-qt משומן קלות. צלחת אפייה.
מפזרים עם הנותרים 1/4 כוס פלפל גבינת ג ' ק.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד שהמרכז חם וקצוות תוססים.
מפזרים פלפל טחון טרי לפי הטעם.
מגישים עם קרקרים וירקות שונים.
מטבל תרד-ארטישוק חם עם סרטן: להגדיל מיונז ל 1 כוס גבינת פרמזן ל 1 1/4 כוסות. הכן מתכון כמונחה בשלב 1, קיפול ב 1 lb. בשר סרטנים ג ' מבו טרי, מנוקז ונבחר, עם תרד וארטישוקים ו כפיות לתוך 2 qt. צלחת אפייה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד שהמרכז חם וקצוות תוססים. עושה: 10 עד 12 מנות. ידיים על זמן: 15 דקות. זמן כולל: 55 דקות.