קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מטוגן אויסטר ושרימפס פו בויז

מטוגן אויסטר ושרימפס פו בויז
גשו לסופר וקנו מלח ים, פלפל גרוס, פפריקה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מוצק של 56%. פרייד Oyster Po' Boys, Oyster-and-Shrimp Po' Boys, ו-Amy's Pan-Fried Oyster Po'boys עם מאיו קריאולי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מערבבים יחד את המיונז, השום הקלוי, החרדל, המלח, ווסטרשייר, פלפל שחור ומיץ לימון בקערה קטנה. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 1/2 כוסות כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת1 1/2 כוסות כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת
כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפתכרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת
ל-3 עגבניות ירושהל-3 עגבניות ירושה
2 עד 3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'2 עד 3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'
ל-3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'ל-3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'
חרדל נקניקיות רגילחרדל נקניקיות רגיל
ציוד שתשתמש בו
1 כפית חרדל נקניקייה רגילה1 כפית חרדל נקניקייה רגילה
2
להשריה הרטובה: בקערה לא מגיבה או בשקית ניתנת לסגירה חוזרת של גלון, מערבבים את החמאה, הרוטב החריף, הבזיליקום, השום המגורען, הפלפל הלבן והביצה הטרופה.
מרכיבים שתצטרך
חרדל נקניקיות רגילחרדל נקניקיות רגיל
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
מיונז, כמו הלמןמיונז, כמו הלמן
24 צדפות בגודל בינוני, משופשפות, שמורות נוזל (לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס גולמי בינוני קלוף)24 צדפות בגודל בינוני, משופשפות, שמורות נוזל (לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס גולמי בינוני קלוף)
צדפות, משופשפות, שמורות נוזל (לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס גולמי בינוני קלוף)צדפות, משופשפות, שמורות נוזל (לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס גולמי בינוני קלוף)
(לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס בינוניים)(לגרסת השרימפס, החליפו 24 שרימפס בינוניים)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שום קלוי טחון1/4 כוס שום קלוי טחון
3
מוסיפים את הצדפות (או השרימפס) ואת כל הנוזלים מהשיוק. מכסים ומקררים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
4 לחמניות צרפתיות או האג'י רכות בגודל 8 אינץ', מפוצלות4 לחמניות צרפתיות או האג'י רכות בגודל 8 אינץ', מפוצלות
4
ללחם ולטיגון: מערבבים בקערה רדודה את הפנקו, קמח התירס, הקמח, הבזיליקום היבש, השום המגורען, 1 כפית מלח הים, הפלפל השחור, הקאיין והפפריקה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות צרפתיות או Hoagie רכות בגודל 8 אינץ', מפוצלותלחמניות צרפתיות או Hoagie רכות בגודל 8 אינץ', מפוצלות
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מברזל יצוק עד שמדחום לטיגון עמוק שהוכנס לשמן רושם 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מסננים את הצדפות (או השרימפס) מההשריה הרטובה ומטגנים דרך תערובת הלחם, לוחצים בעדינות כדי להידבק. מוסיפים בזהירות לשמן החם בקבוצות (לא להצטופף) ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוציאים לצלחת מרופדת בנייר מגבת ומתבלים ב-1 עד 2 כפיות מלח ים הנותרות בעודו חם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
לכריכים: מחממים את התנור לבישול נמוך. מחמאה את הלחמניות בחמאת השום ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. צולים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מורחים רוטב חמור על שני חצאי כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
שכבו על הצדפות, הכרוב, החמוצים והעגבניות ומעל את החצי השני של כל גליל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מגישים מיד.

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'garlic butter, softened (minced roasted garlic mixed with butter)garlic butter, softened (minced roasted garlic mixed with butter)2401 לב מפאלדי טרי אם אפשרכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן3361 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם40דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)721 לב מפאלדי טרי אם אפשרthin sliced deli-style dill picklesthin sliced deli-style dill pickles1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'מים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1ביצה, הוכהביצה, הוכה31דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמחקמח1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמוצים כשריםחמוצים כשרים105דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.loosely packed shredded green cabbageloosely packed shredded green cabbage1אוראו ממולאים כפוליםפלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון4צביטות2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2to 3 red heirloom tomatoes, sliced 1/4 inch thickto 3 red heirloom tomatoes, sliced 1/4 inch thick1אוראו ממולאים כפוליםregular hot dog mustardregular hot dog mustard23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים0חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2241 לב מפאלדי טרי אם אפשרmayonnaise, such as Hellmann'smayonnaise, such as Hellmann's24מידות בינוניותoysters, shucked, liquid reserved (for the shrimp version, substitute 24 medium peeled raw shrimp)oysters, shucked, liquid reserved (for the shrimp version, substitute 24 medium peeled raw shrimp)30דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירורי לחם pankoפירורי לחם panko1חתיכות טופי הית' ברפפריקה חמהפפריקה חמה1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור סדוק טריפלפל שחור סדוק טרי341 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום קלוי טחוןשום קלוי טחון2חתיכות טופי הית' ברגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4אינצ ' יםsoft 8-inch French or hoagie rolls, splitsoft 8-inch French or hoagie rolls, split4מקפיםרוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: סוביניון בלאן, יין ורדים, אלברינו

סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו הם בחירה מצוינת עבור פו בוי. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. ה-Dr. Loosen Dr. L Riesling עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ד"ר לשחרר ד"ר ל. ריזלינג
ד"ר לשחרר ד"ר ל. ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא מן הכלל בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלות, ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וסיומת של הדרים עסיסיים ותפוח, אגוזים שמנים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."-Wine Advocate"יין זה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. הריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוזן מסומן בטעמים של אפרסק ומשמש טריים, מאוזנים על ידי הוגן כמות חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין מזון ויין