גשו לסופר וקנו מלח ים, פלפל גרוס, פפריקה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מוצק של 56%. פרייד Oyster Po' Boys, Oyster-and-Shrimp Po' Boys, ו-Amy's Pan-Fried Oyster Po'boys עם מאיו קריאולי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מערבבים יחד את המיונז, השום הקלוי, החרדל, המלח, ווסטרשייר, פלפל שחור ומיץ לימון בקערה קטנה. מקררים עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
1 1/2 כוסות כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת
כרוב ירוק מגורר ארוז בצורה רופפת
ל-3 עגבניות ירושה
2 עד 3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'
ל-3 עגבניות ירושה אדומות, פרוסות בעובי של 1/4 אינץ'
חרדל נקניקיות רגיל
ציוד שתשתמש בו
1 כפית חרדל נקניקייה רגילה
2
להשריה הרטובה: בקערה לא מגיבה או בשקית ניתנת לסגירה חוזרת של גלון, מערבבים את החמאה, הרוטב החריף, הבזיליקום, השום המגורען, הפלפל הלבן והביצה הטרופה.
מסננים את הצדפות (או השרימפס) מההשריה הרטובה ומטגנים דרך תערובת הלחם, לוחצים בעדינות כדי להידבק. מוסיפים בזהירות לשמן החם בקבוצות (לא להצטופף) ומבשלים 3 עד 4 דקות לכל צד.
סוביניון בלאן, יין רוזה ואלברינו הם בחירה מצוינת עבור פו בוי. יינות אלה דלי טאנין ואלכוהול נמוך יותר ישלימו את החום במנות קייג'ון מתובלות, במקום לגרום לפה שלך לשרוף יותר. ה-Dr. Loosen Dr. L Riesling עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ד"ר לשחרר ד"ר ל. ריזלינג
"...ערך מורכב להפליא ויוצא מן הכלל בריזלינג כמעט יבש... לימון, תפוח ירוק, אבן רטובה וניחוחות פרחוניים קלות, ואחריהם חיך פריך ורווי צפחה וסיומת של הדרים עסיסיים ותפוח, אגוזים שמנים, מלחים מינרליים ואבן רטובה..."-Wine Advocate"יין זה חייב להיות אחד העסקאות הטובות ביותר במוזל ריזלינג. הריזלינג 'המבוא' של ארנסט לוזן מסומן בטעמים של אפרסק ומשמש טריים, מאוזנים על ידי הוגן כמות חומציות מרעננת. אפריטיף נהדר."- מגזין מזון ויין