קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות21
מגזין

דקר עם תירס "פודינג" וירקות כרוב

דקר עם תירס
דקר עם תירס "פודינג" ו כרוב ירוק נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית דרומית. אם יש לך צעיר, חמאה, פלפל קאיין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו צהוב דקר עם פודינג תירס מתוק מתובל, ויניגרט פטריות צדפות וירקות פטיט, ירקות דרומיים מושלמים (כרוב, סלק, כרוב ירוק, חרדל), ו כרוב מטוגן, ירוק חרדל, וכריך שוויצרי אדום.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 ומניחים מחבת ברזל יצוק 9 או 10 אינץ ' בו כדי לחמם. באמצעות פומפיה תיבת, לגרר בצפיפות את התירס לתוך קערה, שמירה על כל המוצקים ומיצים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את השמן למחבת החמה ומערבלים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מורחים את התירס ומיצים במחבת ואופים במשך 45 דקות, עד השחמה וקשוח על הקרקעית. לגרד את התירס לסיר ומערבבים את החמאה ומיץ לימון. העונה עם מלח קאיין; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
במחבת ברזל יצוק גדולה, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את andouille ומבשלים מעל חום מתון עד השחמה, 2 דקות; העברה לצלחת. הגדר את המחבת מעל חום גבוה וכאשר השמן הוא כמעט עישון, להוסיף את כרוב ולבשל, ללא הפרעה, עד חרוך מעט, 1 דקה. מערבבים ומבשלים במשך 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
כרוב ירוקכרוב ירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את andouille, שאלוט וצ ' ילה ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שאלוט הוא התרכך, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדוילנקניק אנדויל
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
7
מוסיפים את הצנון ואת בצל ירוק ומבשלים, ערבוב, במשך 30 שניות. תגרדי את הכרוב לקערה ותערבבי את מיץ הלימון. מתבלים במלח, מכסים וחמים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
כרוב ירוקכרוב ירוק
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
8
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
9
מחממים מחבת גריל. לשפשף את הדקר עם שמן העונה עם מלח קאיין. גריל על חום גבוה, צד עור למעלה, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. הפעל והעברה לתבנית אפייה גדולה. למעלה כל פילה עם 1/2 כף חמאה ואופים במשך כ 3 דקות, עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
דקרדקר
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
כפית את התירס לקערות קטנות. כפית את הכרוב על צלחות העליון עם פילה דקר וכל מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
פילה דקרפילה דקר
כרוב ירוקכרוב ירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים מיד עם התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.