תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות בננה עם זיגוג מתובל. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 217 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך תערובת אפייה, בננות, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו צ'יפס תפוחים עם זיגוג כתום, כיסוני דלעת עם זיגוג קינמון, ו מטוגנים תפוחים עם זיגוג ויסקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור fritters: בקערה גדולה, לטאטא את הביצים עם חלב וסוכר עד מעורבב. מערבבים את תערובת האפייה ובננות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אפייה
בננה
סוכר
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים את שמן הקנולה במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני. באמצעות כף גלידה קטנה, זרוק את הבלילה למחבת. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב ומבושלים דרך המרכז, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
גלידה
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידה
מחבת
3
הסר מן השמן ולאפשר לנקז על מתלה קירור חוט להגדיר מעל תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מתלה תיל
1
לטאטא יחד את אבקת הסוכר, 1/4 כוס מים ותבלינים פשטידת דלעת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבלין
אבקת סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
בעוד הטוגנים עדיין חמים, יוצקים את הזיגוג מעל. אפשר לזיגוג להגדיר מעט לפני ההגשה.