מטוגנים חזיר שוויצרי עם זרעי חרדל
מטוגנים חזיר שוויצרי עם זרעי חרדל דורש על 13 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם מלח, שמן זית כתית מעולה, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ותפריט טבעוני. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל שוויצרי מוקפץ, מוקפץ Chard שוויצרי, ו תבשיל שוויצרי מוקפץ דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
הכן את העלים chard: עלה אחר עלה, לחתוך את גזע המרכז הקשה. פרוס את הגבעולים לרוחב ב 1/4 אינץ ' ל 1/2 אינץ חתיכות. שמור נפרד מן העלים. חותכים את העלים לרוחב לרצועות עבות 1 אינץ'.
Sauté סלק גבעולים, שאלוט, זרעי חרדל:
שמן חום במחבת sauté גדול, רחב, ללא מקל על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הגבעולים רסק קצוצים, בצלים או בצל, ואת זרעי חרדל.
מפזרים קצת מלח על המטלית. Sauté עד בצל או שאלוט להיות שקוף.
מוסיפים עלי סלק קצוצים: כאשר חלק מזרעי החרדל עשויים להתחיל לעשות רעש צצים, מוסיפים את העלים הירוקים.
מפזרים קצת יותר מלח וזורקים למעיל עם תערובת שמן ובצל.
סיום על ידי אידוי במחבת: להפחית את החום נמוך לכסות את המחבת.
בואו לבשל במשך כמה דקות בלבד, להרים את כיסוי המחבת כדי להפוך את הירוקים במחבת לאחר הדקה הראשונה. הירוקים צריכים לבשל למטה במידה ניכרת. כאשר הם רק נבולים, להסיר מהחום ולמקם בקערת הגשה.
מפזרים חומץ אורז מתובל ממש לפני ההגשה.