קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות26
ציון בריאות2
מגזין

מטוגנים מתובלים בסירופ מייפל-וניל

מטוגנים מתובלים בסירופ מייפל-וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Fritters מתובל עם סירופ מייפל וניל. מתאים ל-26 מנות. מנה אחת מכילה 189 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שזה פגע במקום. לך לחנות ותביא גז מדמיע, אבקת סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנקייק פאי תפוחים עם סירופ מייפל וניל, פנקייק דלעת עם סירופ מייפל וניל בורבון, ו דבש חמאה וופלים + סירופ מייפל וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים סירופ מייפל ומקל קינמון בסיר בינוני. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 5 דקות. לגרד את הצדדים של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
תן לסירופ להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
1
להקציף הראשון 7 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מקציפים יוגורט, ביצים וברנדי בקערה בינונית כדי להתמזג. מערבבים תערובת יוגורט לתוך מרכיבים יבשים (הבלילה תהיה רכה מאוד).
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים שמן לסיר גדול כבד לעומק של 1 1/2 אינץ'. צרף מדחום ומטגנים עמוקים ושמן חום ל-350°F עד 182°. קו גיליון אפייה גדול עם כמה שכבות של מגבות נייר. טיגון 3 או 4 בכל פעם, טיפה הבלילה על ידי ערימות כפות לתוך שמן ומבשלים עד חום זהוב עמוק, מפנה מדי פעם, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר כיסונים למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מנפים אבקת סוכר על כיסונים. סירופ כפיות לקערות. מסדרים 3 כיסונים על גבי סירופ בכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון