מטע
פלנטיישן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 682 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 11 אוהדים. אם יש לך גבינת שמנת, תירס הקרנל, אבקת בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. וזה די טוב. נסו פלנטיישן האם פאי, גרגרי מטע, ו ברים מטעים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף אטריות, ומבשלים עד מכרז, כ 7 דקות.
בינתיים, להתפורר בשר טחון למחבת גדולה על חום בינוני גבוה. מתבלים עם אבקת בצל, אבקת שום, מלח ופלפל; מבשלים ומערבבים עד להשחמה שווה.
מערבבים את גבינת שמנת וקרם של מרק פטריות לתוך בשר בקר הקרקע עד מעורבב היטב.
מערבבים את האטריות סחוטים ותירס. מערבבים בחלב התאדה כדי להגיע לעקביות הרצויה שלך. למעלה עם גבינת מוצרלה, ומגישים.