קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

מיט לייט: פיצה אנטיפסטו

מיט לייט: פיצה אנטיפסטו
בשר לייט: פיצה Antipasto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2184 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מים, חומץ בלסמי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. מתכונים דומים: בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower.

הוראות

1
נתחיל בהכנת בצק הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
2
מערבבים את השמרים לתוך 1/2 כוס המים החמים בקערה קטנה ומניחים בצד תוך הכנת מרכיבי הבצק האחרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים את המלח ואת הקמח בקערה של מעבד מזון קבוע עם להב הבצק. דופק כמה פעמים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בכוס מדידה נוזלית, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כוס מים חמים, דבש ושמן זית, ולהוסיף את תערובת השמרים. עם ריצת המעבד, לאט להוסיף את החומרים הרטובים לייבש דרך המצנח במכסה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
תן למעבד לרוץ עד שכדור הבצק נוצר.* (ראה הערה להלן) להפוך את הכדור בצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש אותו במשך 5 דקות, או עד הבצק הוא חלק ורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
6
מעבירים את הבצק לקערה גדולה מוברשת בשמן. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 1 שעה. לאחר שעה, אגרוף הבצק עלה למטה ולתת לו לעלות שוב במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בעוד הבצק עולה, לעשות את הירקות קלויים. מחממים תנור ל 375 ° F.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
שלב את הפלפלים, פטריות, ובצל בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
להקציף יחד את שמן זית, חומץ, מים, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
יוצקים את התערובת על הירקות וזורקים לשלב. מכסים את צלחת האפייה באופן רופף עם נייר או מכסה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
חותכים את הראש של שום במחצית אופקית.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
12
מניחים את שני החצאים, בצד לחתוך, על פיסת נייר אלומיניום (בערך בגודל של גיליון נייר סטנדרטי).
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
להוסיף 2 כפות מים לקפל את הצדדים של נייר כדי להפוך כלי סביב השום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
שים את תבנית האפייה ואת כלי רדיד בתנור לצלות את הירקות והשום במשך 30 עד 45 דקות, עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
תן להם להתקרר לטמפרטורת החדר.
16
פופ השום הקלוי מתוך העורות, לזרוק את העורות. לרסק את שיני יחד עם כף 1 של שמן זית, ויצרו משחה.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
17
כאשר הבצק כמעט מוכן, מחממים את התנור ל 500 ° F.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
18
בעדינות למתוח ולחץ את הבצק על מכשיר אפיית הפיצה האהוב עליך (אני משתמש במחבת ברזל יצוק 14 אינץ'. אתה יכול ללכת עם אבן הפיצה האמינה שלך. חלקם בוחרים מגש פיצה מתכת).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
19
מורחים את רסק השום הקלוי על פני השטח של הבצק ולאחר מכן מסדרים את פרוסות soppresata על גבי.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
20
הוסף את הירקות (לחלק למקטעים לכל צמחוני אם תרצה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
21
מערבבים את הגבינות ומפזרים על פני הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
22
אופים את הפיצה במשך כ 10 דקות, או עד הקרום הוא זהוב נעשה לטעמך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
23
בעוד הפיצה אופה, מקציפים יחד את בלסמי, דבש, פלפל, מלח ושמן זית. בערך לקצוץ את הפטרוזיליה, ארוגולה ובזיליקום ולאחר מכן לזרוק עם ויניגרט.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
24
ממש לפני ההגשה פיצה, לחתוך אותו לפרוסות אפילו עם גלגל פיצה העליון עם הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
25
* אין מעבד מזון? לעשות את הבצק ביד. לאט לשלב את החומרים הרטובים ויבשים בקערת ערבוב גדולה ערבוב עם כף עץ או הידיים שלך עד צורות בצק שאגי. לאחר כל המרכיבים משולבים, ומראית עין של כדור בצק נוצר, להמשיך עם הלישה, הוספת דקה או שתיים לסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית

מרכיבים

7דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.envelope active-שמרים יבשיםenvelope active-שמרים יבשים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרארוגולה התינוק ארוז באופן רופףארוגולה התינוק ארוז באופן רופף12 כפיות אבקת שוםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)5larges2 יח' פרוסות פטריות לבנות2 יח' פרוסות פטריות לבנות5פלפל שחור טחון טרי (על טוחן)פלפל שחור טחון טרי (על טוחן)2חתיכות טופי הית' ברמלח גסמלח גס23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגופן מגורדגופן מגורד1ראשכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר0חתיכות טופי הית' בר1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים0חתיכות טופי הית' ברמלח כשרמלח כשר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוצרלה מגוררתמוצרלה מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי פטרוזיליה רפוייםעלי פטרוזיליה רפויים1כף. חומץ ביין אדוםכובע פטריות פורטובלו, פרוס לרצועות 1/2 אינץכובע פטריות פורטובלו, פרוס לרצועות 1/2 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום, לחתוך לרצועות 1/2 אינץפלפל אדום, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ1קטןבצל אדום, פרוס לרצועות דקותבצל אדום, פרוס לרצועות דקות5911 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמים (כ 110° F), מחולקמים חמים (כ 110° F), מחולק12 כפיות אבקת שוםטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #457דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חיתוך מתוק soppresataחיתוך מתוק soppresata