מיט לייט: פיצה אנטיפסטו
בשר לייט: פיצה Antipasto עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2184 קלוריות, 83 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %76 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, מים, חומץ בלסמי, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 93%. מתכונים דומים: בשר לייט: פיצה תפוחי אדמה ונקניק, בשר לייט: שאריות Empanadas, ו בשר לייט: כרובית אין שום Wallflower.
הוראות
מערבבים את השמרים לתוך 1/2 כוס המים החמים בקערה קטנה ומניחים בצד תוך הכנת מרכיבי הבצק האחרים.
מערבבים את המלח ואת הקמח בקערה של מעבד מזון קבוע עם להב הבצק. דופק כמה פעמים לשלב.
בכוס מדידה נוזלית, לטאטא יחד את הנותרים 1/2 כוס מים חמים, דבש ושמן זית, ולהוסיף את תערובת השמרים. עם ריצת המעבד, לאט להוסיף את החומרים הרטובים לייבש דרך המצנח במכסה.
תן למעבד לרוץ עד שכדור הבצק נוצר.* (ראה הערה להלן) להפוך את הכדור בצק החוצה על משטח מקומח קלות ללוש אותו במשך 5 דקות, או עד הבצק הוא חלק ורך.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה מוברשת בשמן. מכסים את הקערה במגבת מטבח נקייה ומניחים בצד במקום חם לעלות במשך 1 שעה. לאחר שעה, אגרוף הבצק עלה למטה ולתת לו לעלות שוב במשך כ -30 דקות.
בעוד הבצק עולה, לעשות את הירקות קלויים. מחממים תנור ל 375 ° F.
שלב את הפלפלים, פטריות, ובצל בתבנית אפייה 13x9 אינץ'.
להקציף יחד את שמן זית, חומץ, מים, מלח ופלפל.
יוצקים את התערובת על הירקות וזורקים לשלב. מכסים את צלחת האפייה באופן רופף עם נייר או מכסה זכוכית.
חותכים את הראש של שום במחצית אופקית.
מניחים את שני החצאים, בצד לחתוך, על פיסת נייר אלומיניום (בערך בגודל של גיליון נייר סטנדרטי).
להוסיף 2 כפות מים לקפל את הצדדים של נייר כדי להפוך כלי סביב השום.
שים את תבנית האפייה ואת כלי רדיד בתנור לצלות את הירקות והשום במשך 30 עד 45 דקות, עד שהם רכים.
תן להם להתקרר לטמפרטורת החדר.
פופ השום הקלוי מתוך העורות, לזרוק את העורות. לרסק את שיני יחד עם כף 1 של שמן זית, ויצרו משחה.
כאשר הבצק כמעט מוכן, מחממים את התנור ל 500 ° F.
בעדינות למתוח ולחץ את הבצק על מכשיר אפיית הפיצה האהוב עליך (אני משתמש במחבת ברזל יצוק 14 אינץ'. אתה יכול ללכת עם אבן הפיצה האמינה שלך. חלקם בוחרים מגש פיצה מתכת).
מורחים את רסק השום הקלוי על פני השטח של הבצק ולאחר מכן מסדרים את פרוסות soppresata על גבי.
הוסף את הירקות (לחלק למקטעים לכל צמחוני אם תרצה).
מערבבים את הגבינות ומפזרים על פני הירקות.
אופים את הפיצה במשך כ 10 דקות, או עד הקרום הוא זהוב נעשה לטעמך.
בעוד הפיצה אופה, מקציפים יחד את בלסמי, דבש, פלפל, מלח ושמן זית. בערך לקצוץ את הפטרוזיליה, ארוגולה ובזיליקום ולאחר מכן לזרוק עם ויניגרט.
ממש לפני ההגשה פיצה, לחתוך אותו לפרוסות אפילו עם גלגל פיצה העליון עם הירוקים.
* אין מעבד מזון? לעשות את הבצק ביד. לאט לשלב את החומרים הרטובים ויבשים בקערת ערבוב גדולה ערבוב עם כף עץ או הידיים שלך עד צורות בצק שאגי. לאחר כל המרכיבים משולבים, ומראית עין של כדור בצק נוצר, להמשיך עם הלישה, הוספת דקה או שתיים לסך הכל.