קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות28
מגזין

מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה

מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מייפל קלוי עם חמאה מרווה. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 12 . גשו לסופר וקנו חמאה, מרווה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו מייפל-הודו צלוי עם מרווה, בייקון מעושן, ו סטו לחם תירס, מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, ו מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהסיר את המתלה העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את החמאה והמרווה בקערת ערבוב ומחית עם מזלג או כף עד המרווה משולבת היטב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
4
יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה להחליק את שאר חמאה מתובל תחת, לעסות את בשר השד כמו שאתה הולך. מסבך את הציפור על ידי חציית הרגליים אחד על השני וקשירת עם חתיכת חוט מטבח. מרעיפים את רצועות הבייקון על החזה כך שהוא מכוסה לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
בייקוןבייקון
חמאהחמאה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
6
שים את ההודו על מתלה במחבת קלייה גדולה, לכסות את טורקיה בנייר אלומיניום, ומניח בתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
7
בקערה קטנה, מערבבים את סירופ מייפל עם 2 כפות מים חמים לרזה. צולים את ההודו במשך 2 שעות, צולים בזיגוג מייפל כל 30 דקות. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמת 170 מעלות F. מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקרו עם סכין, על 3 שעות בסך הכל (15 דקות לכל קילו). כ 1/2 שעה לפני שאתה חושב טורקיה נעשית, להסיר את נייר הכסף כך שהוא יכול חום. כאשר נעשה לקחת את טורקיה מהתנור ולשים את המחבת צלייה על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפלסירופ מייפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
סכיןסכין
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
להעביר את ההודו למגש הגשה לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
9
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב