מייפל-הודו צלוי עם חמאה מרווה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טורקיה מייפל קלוי עם חמאה מרווה. מנה אחת מכילה 621 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון ידידותי fodmap מגיש 12 . גשו לסופר וקנו חמאה, מרווה, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו מייפל-הודו צלוי עם מרווה, בייקון מעושן, ו סטו לחם תירס, מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס, ו מייפל קלוי הודו עם מרווה, בייקון מעושן, מלית לחם תירס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F ולהסיר את המתלה העליון של התנור.
שים את החמאה והמרווה בקערת ערבוב ומחית עם מזלג או כף עד המרווה משולבת היטב. מתבלים במלח ופלפל.
יש לשטוף את הציפור ביסודיות בפנים ובחוץ עם מים קרים, להתייבש עם מגבות נייר.
מפזרים את החלל ואת העור בנדיבות עם מלח ופלפל. באמצעות האצבעות שלך, בעדינות להרים את העור מן השד טורקיה להחליק את שאר חמאה מתובל תחת, לעסות את בשר השד כמו שאתה הולך. מסבך את הציפור על ידי חציית הרגליים אחד על השני וקשירת עם חתיכת חוט מטבח. מרעיפים את רצועות הבייקון על החזה כך שהוא מכוסה לגמרי.
שים את ההודו על מתלה במחבת קלייה גדולה, לכסות את טורקיה בנייר אלומיניום, ומניח בתנור.
בקערה קטנה, מערבבים את סירופ מייפל עם 2 כפות מים חמים לרזה. צולים את ההודו במשך 2 שעות, צולים בזיגוג מייפל כל 30 דקות. המשך לבשל עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק הבשרני של הירך רושמת 170 מעלות F. מיצי הירך יפעל ברור כאשר דקרו עם סכין, על 3 שעות בסך הכל (15 דקות לכל קילו). כ 1/2 שעה לפני שאתה חושב טורקיה נעשית, להסיר את נייר הכסף כך שהוא יכול חום. כאשר נעשה לקחת את טורקיה מהתנור ולשים את המחבת צלייה על הכיריים.
להעביר את ההודו למגש הגשה לנוח לפחות 20 דקות לפני גילוף.