קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

מילוי נקניק ופטריות

מילוי נקניק ופטריות
צריך תוספת חלב חינם? מילוי נקניק ופטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן צמחי, לחם ), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו מלית פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים לחם בשכבה אחת על 2 סדינים אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים את הנקניק במחבת גדולה ולא דביקה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
מניחים נקניק בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
7
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפטריות; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
הסר מהחום; מערבבים ב טימין ואת 4 החומרים הבאים (טימין דרך פלפל).
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
9
מוסיפים את תערובת הבצל, הלחם והפטרוזיליה לנקניקיות; זורקים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים מניה תוצרת בית טורקיה, ומערבבים עד לח.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
11
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
כפית את תערובת הלחם לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד העליון הוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה