מילוי נקניק ופטריות
צריך תוספת חלב חינם? מילוי נקניק ופטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 538 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוזמרין, שמן צמחי, לחם ), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו נקניק איטלקי, פטריות ומילוי ערמון, פטריות בר, ערמון & נקניק מלית, ו מלית פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם בשכבה אחת על 2 סדינים אפייה.
אופים ב 250 במשך 1 שעה או עד יבש. תניח בצד.
הסר תרמילים מנקניק. מבשלים את הנקניק במחבת גדולה ולא דביקה מצופה ספריי בישול על חום בינוני עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מניחים נקניק בקערה גדולה.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הסלרי והפטריות; מכסים ומבשלים 10 דקות או עד שהירקות רכים, מערבבים מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ב טימין ואת 4 החומרים הבאים (טימין דרך פלפל).
מוסיפים את תערובת הבצל, הלחם והפטרוזיליה לנקניקיות; זורקים בעדינות לשלב.
מוסיפים מניה תוצרת בית טורקיה, ומערבבים עד לח.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
כפית את תערובת הלחם לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 20 דקות נוספות או עד העליון הוא פריך.