קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

מילוי סנדוויץ'

מילוי סנדוויץ'
מילוי סנדוויץ' היא מנה עיקרית שמגישה 8. מנה אחת מכילה 248 קלוריות , 16 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 13% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל גרוס, פטריות, פלפל פימנטו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 38% , המנה הזו גרועה למדי. נסו את מילוי סנדוויץ' כרובית , מילוי סנדוויץ' סלט סלמון ומילוי סנדוויץ' חומוס צמחוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור
2
מבשלים ומערבבים בשר בקר טחון במחבת גדולה עד להשחמה היטב, כ-10 דקות; לנקז שומן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת צמחוניתגבינת שמנת צמחונית
ציוד שתשתמש בו
3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים3 כפות שומשום, 2 כפות ידיים
3
מניחים בשר בקר מבושל בקערה גדולה. מערבבים פנימה רוטב עגבניות, בצל, זיתים שחורים, פימנטוס, פטריות, גבינת צ'דר, אבקת צ'ילי, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 קופסת תירס לבן (מרוקן)1 קופסת תירס לבן (מרוקן)
זיתים שחוריםזיתים שחורים
סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונדסטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד
1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס1 תפוז גדול, קלוף, חתוך וחתוך לחתיכות בגודל ביס
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים12 שיטאקים, גבעולים ופרוסים
12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת12 חבילות (16 אונקיות כל אחת) אפונה קפואה, מופשרת
שמן קל, כמו שמן ווק או שמן צמחי, לטפטוףשמן קל, כמו שמן ווק או שמן צמחי, לטפטוף
צנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטותצנצנת פרוסות ג'ינג'ר כבוש, סחוטות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צנוברים קצוצים1/2 כוס צנוברים קצוצים
4
כף מלית סנדוויץ' על תחתית לחמניית המבורגר, מתפשטת לקצוות. המילוי צריך להיות בעובי של כ-1/2 אינץ' במרכז הכריך.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהשוליים מתחילים לבעבע, 5-10 דקות. מעבירים את התנור לצלייה וממשיכים לבשל עד לחימום, כ-3 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור1 בצל קטן חתוך לחתיכות בגודל גפרור