מילט סגנאקי יווני עם שרימפס ואוזו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך בצל, שרימפ ענק על שרימפס, צ'ילה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב דוחן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג דוחן שאינו חלבי עם משמשים כקינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-197 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: עוגת גבינה יוגורט יוונית עם תאנים עלומות אוזו, שרימפס סגנאקי, ו שרימפס סגנאקי.
הוראות
1
1 כדי להכין את דוחן, להביא את המים, דוחן, עלה דפנה, ומלח לרתיחה בסיר 2 ליטר. הפחת את החום כדי לשמור על רתיחה, כיסוי, ומבשל עד שהמים נספגים, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
דוחן
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
הסר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 עד 10 דקות. לחשוף, להסיר את עלה המפרץ, ולהניח בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
3
2 בינתיים, להפוך את saganaki.
4
מחממים את שמן הזית בתנור הולנדי גדול או בסיר כבד תחתית גדול על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיף את הבצל, שום, צ ' ילה, ומלח; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצל מתרכך והופך זהב קל, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד שהוא כהה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות עם המיצים והפלפל; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להקטין את החום כדי לשמור על רתיחה קלה לבשל, חשוף, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
8
3 מערבבים את דוחן זיתים ירוקים. טעם מלח ופלפל ולהתאים (יש לזכור כי זיתים גבינת פטה יכול להיות מלוח למדי).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שמיר קצוץ, או כל עשב טרי שאתה נהנה ממנו
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
דוחן
בלילת לחם תירס
9
הסר את הסיר מהחום, מפזר עם פטה, ומכסה כדי לאפשר את הגבינה כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
4 כדי להכין את השרימפס, לתבל אותם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
11
מחממים את שמן הזית במחבת של 12 אינץ ' מעל חום גבוה עד שהוא מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
12
תוסיף את השרימפס. מבשלים, ללא הפרעה, עד שהחסילון הופך לזהב, 1 עד 2 דקות, ואז הופכים אותם עם מרית ומבשלים עד שהם פשוט אטומים לאורך כל הדרך, 1 עד 2 דקות נוספות, תלוי בגודל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
מוסיפים את האוזו ומבשלים עד לסירופי, בערך 30 שניות. באמצעות מרית, בזריזות להסיר את השרימפס מהמחבת ולסדר על גבי דוחן.
מרכיבים שתצטרך
דוחן
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אוזו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת