מיני אגרולים
מיני אגרולים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם שמן צמחי, עטיפות אגרול, תערובת סלט כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מיני נקניק וגבינה לחמניות, מיני שרימפס לחמניות, ו מיני קרמל לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
כף חמה 2. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק. לטחון עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מוסיפים תערובת סלט כרוב ונבטי שעועית ומטוגנים עד נבול, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
חותכים עטיפות אגרול במחצית. יש להכין קערה קטנה של מים קרים ומברשת מאפה. עבודה עם עטיפות אחד בכל פעם, להניח כל צד כל כך קצר של מלבן פרצופים לך.
מקום על 1 כף. מילוי לתחתית העטיפה. משוך את החלק התחתון של עטיפה מעל מילוי, ואז לקפל פינות בצד מעל מילוי להתגלגל בחוזקה, כמו בוריטו.
מברשת קצה רחוק עם מים קרים לפני הסגירה. המשך עם עטיפות שנותרו ומילוי.
מחממים 2 כוסות שמן במחבת גדולה ל 177°. שים כמה אגרולים במחבת (לא מאפשרים להם לגעת) ולבשל, מתהפך פעם או פעמיים עם מלקחיים, עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.