קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות25
ציון בריאות7
מגזין

מיני אגרולים

מיני אגרולים
מיני אגרולים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 134 קלוריות. והוא יספק כ 25 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. אם יש לכם שמן צמחי, עטיפות אגרול, תערובת סלט כרוב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מיני נקניק וגבינה לחמניות, מיני שרימפס לחמניות, ו מיני קרמל לחמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כף חמה 2. שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
2
מוסיף שום, ג ' ינג ' ר בצל ירוק. לטחון עד ריחני אבל לא השחמה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוסבצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מוסיפים תערובת סלט כרוב ונבטי שעועית ומטוגנים עד נבול, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
קציצות עוף צמחוניותקציצות עוף צמחוניות
4
בואו להתקרר לחלוטין.
5
חותכים עטיפות אגרול במחצית. יש להכין קערה קטנה של מים קרים ומברשת מאפה. עבודה עם עטיפות אחד בכל פעם, להניח כל צד כל כך קצר של מלבן פרצופים לך.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
6
מקום על 1 כף. מילוי לתחתית העטיפה. משוך את החלק התחתון של עטיפה מעל מילוי, ואז לקפל פינות בצד מעל מילוי להתגלגל בחוזקה, כמו בוריטו.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
מברשת קצה רחוק עם מים קרים לפני הסגירה. המשך עם עטיפות שנותרו ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
8
מחממים 2 כוסות שמן במחבת גדולה ל 177°. שים כמה אגרולים במחבת (לא מאפשרים להם לגעת) ולבשל, מתהפך פעם או פעמיים עם מלקחיים, עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנהסלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
9
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבות נייר. אפשר להתקרר מעט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים