מיני ברי קובלרים
אם יש לכם סוכר, פירות יער, ג'ינג'ר גבישיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מיני ברי קובלרים, כוכב ברי Cobblers, ו מיני Blackberry Cobblers (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית.
לטאטא יחד קמח הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה.
חותכים חמאה קרה לתערובת קמח עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר.
להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם לחים. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות, ללוש 3 עד 4 פעמים. טפיחה לתוך מלבן 6-x 4-inch (1-inch-עבה).
חותכים 6 ריבועים; ריבועים לחתוך באלכסון לתוך 12 משולשים.
סדר 12 (3 1/2 אינץ') משומן קלות מחבת יצוק ברזל מיניאטורי על גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום. מחלקים תערובת ברי בין מחבת.
מניחים 1 בצק משולש על תערובת ברי בכל מחבת.
אופים ב 400 במשך 20 עד 24 דקות או עד בועות פירות קרום הוא חום זהוב. מגניב 15 דקות לפני ההגשה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.