מיני טארט מסקרפונה תותים
אם יש לך בערך 35 דקות לבלות במטבח, טארט מסקרפונה מיני תות עשוי להיות מתכון מדהים ללא גלוטן לנסות. מתאים ל-12 מנות. לקינוח הזה יש 136 קלוריות, 3 גרם חלבון ו-7 גרם שומן למנה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האם. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם חומץ בלסמי, מלח כשר, בצק פיצה וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12%, וזה די גרוע. מתכונים דומים: מיני קאפקייקס מסקרפונה עם זיגוג תותים, עוגות גבינה מיני מסקרפונה עם ציפוי בלסמי תות ומיני טארט ריבס תותים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
אבזור מיוחד: חותכן עוגיות עגול בגודל 3 אינץ'
מחממים את התנור ל-400 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית בתבנית אפייה מסיליקון או בנייר אפייה.
בקערה קטנה מוסיפים 1/2 כוס סוכר ואת המלח. מערבבים לאיחוד ויוצקים כמחצית ממנו באופן שווה על משטח עבודה. בעזרת הידיים, לוחצים את הבצק לתוך הסוכר ומרדדים לדיסק שטוח, בעובי של כ-1/2 אינץ'.
מפזרים את 1/2 הסוכר הנותר באופן שווה על חלקו העליון של הבצק ולוחצים עליו כמה פעמים כדי להידבק. בעזרת מערוך, מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/8 אינץ', הופכים ומתהפכים תוך כדי רידוד כדי לשלב את הסוכר בבצק וכדי למנוע ממנו להידבק למשטח. בעזרת חותכן עגול בגודל 3 אינץ', חותכים 12 עיגולי בצק ומסדרים אותם על תבנית האפייה המרופדת.
מעבירים לתנור ואופים עד שהם פריכים וזהובים, 20 עד 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי את העיגולים הפריכים על התבנית.
בינתיים, יוצקים את החומץ הבלסמי לסיר קטן ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד לקבלת תערובת סמיכה וסירופית, כ-4 דקות; זה עדיין צריך להתערבל במחבת. אם סמיך מדי, פשוט מוסיפים בערך כפית בלסמי, מערבבים ומורידים מהאש.
שמים את התותים בקערה קטנה ומפזרים עליהם 1 כף סוכר.
תנו להם לעמוד עד שהם עסיסיים, 5 עד 10 דקות. להרכבת הטארטים מורחים כ-2 כפיות מסקרפונה על כל עיגול בצק פריך בעזרת כף או מרית אופסט קטנה. בעזרת כף לנקז את כל הנוזלים העודפים, שים על גבי כל טארט ככף 1 של קוביות תותים.
מזלפים מעט סירופ בלסמי על הטארטים ומגישים מיד.
הערת הטבח: את שאריות הבצק המסוכר ניתן לזרוק עם קינמון ולאפות בתנור 400 מעלות F עד להשחמה ופריכה כפינוק לקטנטנים. שאריות תותים או סירופ בלסמי טעימים על גלידה!
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב טארט עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Weinert Cavas de Weinert. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-26 דולר.
![ויינרט קאבס דה ויינרט]()
ויינרט קאבס דה ויינרט
גוון אודם עמוק עם נצנוצים סגולים מקפיץ את המבנה היציב והנמרץ שלו. העושר הטאני שלו מבטיח את אורך חייו, אך פרי בשל דיסקרטי מנצח. יין מאוזן בעל גוף מלא שמזכיר ריחות של עץ אלון בסיומת הארוכה. תערובת של קברנה סוביניון, מלבק ומרלו.