מיני כריכים איטלקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מיני כריכים מועדון איטלקי. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קצפת, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני כריכים עם קרפצ'יו סלמון ומייפל, מיני כריכים איטלקיים, ו כריכים קטנים איטלקיים עם רוטב סאב תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את הביצים, שמנת, מלח ופלפל בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick בקוטר 6 אינץ ' מעל חום בינוני-נמוך.
יוצקים 1/4 כוס של תערובת הביצים לתוך המחבת, מתערבל כדי מעיל התחתון של המחבת באופן שווה. מכסים ומבשלים עד שקרפ הביצה מוגדר רק, על 1 דקה ו -30 שניות. הפוך את המחבת על צלחת, ולאפשר את קרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור לעשות 4 קרפים בסך הכל, צחצוח המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על הצלחת.
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה וכבדה עד פריך.
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מחממים מחבת מחבת או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
חותכים את פוקאצ ' ה אופקית לשניים.
מניחים את הפוקצ 'ה לחתוך בצד למטה על המחבת ומבשלים עד פוקצ' ה מחומם דרך חום זהוב על הקרקעית, על 2 דקות.
מורחים את הפסטו על הצדדים הקלויים של כל פוקצ ' ה חצוי. מכסים את החצאים התחתונים של פוקצ ' ה עם קרפים ביצה, טורקיה, פרובולון ובייקון, חלוקת שווה. מכסים עם החצאים העליונים של פוקצ ' ה, פסטו בצד למטה.
חותכים את הכריך לחתיכות בגודל ביס. מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.