קושיקשה
מוכן ב33 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

מיני כריכים איטלקיים

מיני כריכים איטלקיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מיני כריכים מועדון איטלקי. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 687 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך קצפת, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מיני כריכים עם קרפצ'יו סלמון ומייפל, מיני כריכים איטלקיים, ו כריכים קטנים איטלקיים עם רוטב סאב תוצרת בית.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לטאטא את הביצים, שמנת, מלח ופלפל בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת nonstick בקוטר 6 אינץ ' מעל חום בינוני-נמוך.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מברשת המחבת עם קצת חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים 1/4 כוס של תערובת הביצים לתוך המחבת, מתערבל כדי מעיל התחתון של המחבת באופן שווה. מכסים ומבשלים עד שקרפ הביצה מוגדר רק, על 1 דקה ו -30 שניות. הפוך את המחבת על צלחת, ולאפשר את קרפ הביצה לרדת על הצלחת. חזור לעשות 4 קרפים בסך הכל, צחצוח המחבת עם חמאה מומסת לפי הצורך וערימה קרפים על הצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קרפיםקרפים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה וכבדה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הבייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מחממים מחבת מחבת או מחבת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
חותכים את פוקאצ ' ה אופקית לשניים.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
10
מניחים את הפוקצ 'ה לחתוך בצד למטה על המחבת ומבשלים עד פוקצ' ה מחומם דרך חום זהוב על הקרקעית, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מורחים את הפסטו על הצדדים הקלויים של כל פוקצ ' ה חצוי. מכסים את החצאים התחתונים של פוקצ ' ה עם קרפים ביצה, טורקיה, פרובולון ובייקון, חלוקת שווה. מכסים עם החצאים העליונים של פוקצ ' ה, פסטו בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
קרפיםקרפים
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
12
חותכים את הכריך לחתיכות בגודל ביס. מסדרים את הכריכים על מגש ומגישים.