מיני עוגות דלעת
מנה אחת מכילה 210 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 44 דקות. אם יש לכם גבעולי קרמל, קמח, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו מיני עוגות דלעת, עוגות דלעת כפריות, ו מיני עוגות קילו דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בדלעת ווניל.
שלב קמח הבא 4 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך 2 בעדינות משומן בצורת דלעת מחבתות מאפין, מילוי שלושה רבעים מלאים.
אופים ב 350 במשך 24 עד 26 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות).
חותכים צמרות מעוגלות מאפינס כדי להפוך אותם שטוחים. הפוך מאפינס העליון על מאפינס התחתון, יצירת דלעת.
טפטוף זיגוג קרמל רום מעל דלעות. לקשט עם גבעולי קרמל, עלים, וגפנים,אם תרצה.
* זיגוג וניל ניתן להחליף.
גזע קרמל: הקש 1 קרמל בין האצבעות, התארכות ל 1 1/2 ל 2 אינץ ' כדי ליצור גזע. תלתל גזע בעדינות.
רול קרמל לתוך ריבועים 2 אינץ ' על משטח שטוח, באמצעות מערוך.
חותכים לעלים, באמצעות סכין קילוף. בעדינות הקש טיפים של עלים כדי לשטח,אם תרצה. עלים ציון, באמצעות סכין קילוף. קמצוץ ישבנים של עלים יחד.
חותכים 1 קרמל ל 3 חתיכות שוות. לסחוט כל חתיכה בעדינות כדי לשטח, לגלגל בין הידיים או על משטח שטוח לתוך חבל דק ארוך. טוויסט מסתיים כדי להתכרבל.
הערה:בדקנו עם מחבת דלעת מרובת חלל בגודל וילטון. יש לך רק מחבת אחת?
אופים את הבלילה בשתי קבוצות, כביסה וייבוש מחבת בין קבוצות.