מיני פאנטון
מתכון מיני panettone יכול להתבצע בסביבות 3 שעות ו -20 דקות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. לכי לחנות וקחי פירות, גלגלית סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Panettone, Panettone, ו Panettone.
הוראות
מקציפים את הביצים והחלמון עם הוניל. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח כפית.
מוסיפים את תערובת החלב והביצה החמה, ואז מכים לבצק רך ודביק מאוד עם כף עץ. מכסים בסרט נצמד ועוזבים במקום חם עד שהבצק הוכפל בגודל.
טיפת מאפין גדול עוטפת לתוך 10 פחיות נקיות, 200 גרם בגודל (או להשתמש במגש מאפין), או קו אותם בזהירות עם אפיית קלף כך הנייר מגיע הרבה מעל פחיות לעשות צווארון.
מערבבים את החמאה, הפרי ומקלפים לבצק העולה, רצוי עם הידיים.
חותכים ל 10 חתיכות שוות ושחרר חתיכה לתוך כל פחית מוכנה. לכסות שוב ולהשאיר עד שהם קמו היטב.
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
בעדינות לצחצח את panettone עם חלב, לפזר על השקדים ואופים במשך 25-30 דקות עד הזהב. לאכול בתוך 3 ימים, או להקפיא עד 6 שבועות.