קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

מיני פאנטון

מיני פאנטון
מתכון מיני panettone יכול להתבצע בסביבות 3 שעות ו -20 דקות. מתאים ל-10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. לכי לחנות וקחי פירות, גלגלית סוכר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Panettone, Panettone, ו Panettone.

הוראות

1
מקציפים את הביצים והחלמון עם הוניל. בקערה גדולה, מערבבים את הקמח, שמרים, סוכר ומלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את תערובת החלב והביצה החמה, ואז מכים לבצק רך ודביק מאוד עם כף עץ. מכסים בסרט נצמד ועוזבים במקום חם עד שהבצק הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
טיפת מאפין גדול עוטפת לתוך 10 פחיות נקיות, 200 גרם בגודל (או להשתמש במגש מאפין), או קו אותם בזהירות עם אפיית קלף כך הנייר מגיע הרבה מעל פחיות לעשות צווארון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
4
מערבבים את החמאה, הפרי ומקלפים לבצק העולה, רצוי עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
5
חותכים ל 10 חתיכות שוות ושחרר חתיכה לתוך כל פחית מוכנה. לכסות שוב ולהשאיר עד שהם קמו היטב.
6
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעדינות לצחצח את panettone עם חלב, לפזר על השקדים ואופים במשך 25-30 דקות עד הזהב. לאכול בתוך 3 ימים, או להקפיא עד 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונדפאנטון איטלקי, בערך 1.2 פאונד
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®