מיני קאפקייקס מסקרפונה עם זיגוג תותים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל מיני קאפקייקס מסקרפונה עם זיגוג תותים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכי לחנות וקחי חלבוני ביצה, מים, תותים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: מסקרפונה מיני קאפקייקס עם זיגוג תות, תות מסקרפונה טארט עם זיגוג נמל, ו מיני עוגות זנגביל עם ציפוי מסקרפונה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו מיני פחיות עם מצעים נייר.
בקערה גדולה לשלב את גבינת מסקרפונה, חלבונים ביצה ושמן צמחי. באמצעות מערבל יד, לנצח את החומרים עד בשילוב שמנת.
מוסיפים את תערובת העוגה ומים ומערבבים עד חלקה, על 3 דקות. מלאו את הכוסות הקטנות עד מתחת לשוליים ואפו עד שהנפיחות והזהב, כ-18 עד 20 דקות.
הסר מהתנור, תן להתקרר מעט בדיל ולאחר מכן להעביר את העוגות מתלה תיל.
בינתיים, מחית את התותים בבלנדר או מעבד מזון קטן.
הניחו את אבקת הסוכר באבקה.
יוצקים את מחית תות ו לטאטא עד חלקה. מעל קאפקייקס מקורר עם זיגוג תות.
תנו לקאפקייקס לשבת כמה דקות כדי שהזיגוג יתייצב, ואז תגישו.