מיני קישואים וטארטים גבינת עיזים
מיני קישואים וטארטים גבינת עיזים דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. אם יש לכם גבינת עיזים, קרום עוגה, קישואים בקוטר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: מיני קישואים וטארטים גבינת עיזים, גבינת עזים ומיני טארטים זית, ו עוגות גבינת עיזים ותאנה.
הוראות
גיליון אפייה מעוטר קו עם נייר קלף.
מניחים קרום עוגה על משטח עבודה מקומח. באמצעות 1 1/2-ל 1 3/4 אינץ 'חותך עוגיות או חותך ביסקוויט טבול בקמח, לחתוך 24 סיבובים; להעביר גיליון מוכן, המרווח 1/2 אינץ' זה מזה.
מניחים במקפיא עד הבצק הוא מוצק, כ -30 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; לשמור קפוא.
לזרוק קישואים עם 1 כפית מלח בקערה בינונית.
מניחים קישואים בקערה בינונית אחרת; לזרוק עם 2 כפות שמן זית טימין.
מורחים גבינת עיזים בנדיבות על כל סיבוב בצק קפוא. מקפלים 3 עד 4 פרוסות קישואים לשניים וממקמים במעגל קונצנטריים על גבי 1 בצק עגול, יצירת דפוס דמוי פרח. חזור עם קישואים ובצק שנותרו (שמור כל קישואים שנותרו לשימוש אחר).
אופים עד קרום הם זהב אור, על 20 דקות.
טפטוף קל עם שמן זית נוסף.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
זוג עוגות עם בלאן פינו. נסה את רוברט סינסקי 2007 פינו בלאן, קרנרוס ($40), אשר יש טעמי הדר ומלון.