מיני תפוחי אדמה מסולסלים
מיני תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל קאיין, גבינת צ'דר חדה, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג הפסחא. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מברישים בנדיבות שישה רמקינס 6 עד 8 אונקיות בחמאה.
שלב בקערה גדולה את הצ ' דר, הפרמזן, העירית, הקמח והקאיין. פורסים דק את תפוחי האדמה בעובי של קצת פחות מ-1/8 אינץ ' (מנדולינה עובדת טוב) ומוסיפים לתערובת הגבינה.
מוסיפים 1 כפית מלח וקורט פלפל שחור וזורקים לשילוב.
מחלקים מחצית מתערובת גבינת תפוחי האדמה בין הרמקינס המוכנים וממלאים אותם בערך באמצע הדרך (מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיעברו לקצה הרמקינס). למעלה עם חצי של שמנת. חזור על הפעולה עם תערובת גבינת תפוחי האדמה והשמנת שנותרה.
מעבירים את הרמקינס לתבנית אפייה, מכסים כל אחד בנייר כסף ואופים עד שהנוזל מבעבע ותפוחי האדמה מתחילים להתרכך אך אינם מבושלים לחלוטין, כ-40 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות פרנהייט, חושפים את הרמקינס ואופים עד שתפוחי האדמה רכים וחומים זהובים, 15 עד 20 דקות. העבירו סכין סביב הקצוות והניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.