קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

מיני תפוחי אדמה מסולסלים

מיני תפוחי אדמה מסולסלים
מיני תפוחי אדמה מסולסלים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -12 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם פלפל קאיין, גבינת צ'דר חדה, עירית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור חג הפסחא. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה מוצק. נסו תפוחי אדמה מסולסלים ונקניק, תפוחי אדמה מסולסלים, ו תפוחי אדמה מסולסלים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מברישים בנדיבות שישה רמקינס 6 עד 8 אונקיות בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב בקערה גדולה את הצ ' דר, הפרמזן, העירית, הקמח והקאיין. פורסים דק את תפוחי האדמה בעובי של קצת פחות מ-1/8 אינץ ' (מנדולינה עובדת טוב) ומוסיפים לתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מנדולינהמנדולינה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים 1 כפית מלח וקורט פלפל שחור וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מחלקים מחצית מתערובת גבינת תפוחי האדמה בין הרמקינס המוכנים וממלאים אותם בערך באמצע הדרך (מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה כך שיעברו לקצה הרמקינס). למעלה עם חצי של שמנת. חזור על הפעולה עם תערובת גבינת תפוחי האדמה והשמנת שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מעבירים את הרמקינס לתבנית אפייה, מכסים כל אחד בנייר כסף ואופים עד שהנוזל מבעבע ותפוחי האדמה מתחילים להתרכך אך אינם מבושלים לחלוטין, כ-40 דקות. מעלים את טמפרטורת התנור ל 425 מעלות פרנהייט, חושפים את הרמקינס ואופים עד שתפוחי האדמה רכים וחומים זהובים, 15 עד 20 דקות. העבירו סכין סביב הקצוות והניחו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
צילום: כנא אוקדה