מינסטרה חורף
Winter Minestran הוא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליטי ומתכון ראשוני עם 10 מנות. תמורת $1.43 למנה , מתכון זה מכסה 15% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 218 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -11 גרם שומן . אם יש לך מרק בקר, ירקות, פלפל ג'לפנו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה תוך כ -45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 49% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פבלובה שוקולד עם פירות חורף , סלט חורף פריך עם רוטב מייפל גורגונזולה ומרק חורף קייל ושעועית .
הוראות
מפוררים את בשר הבקר הטחון לתוך סיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסננים את עודפי השומן ומוסיפים את שמן הזית.
מחממים את השמן ומוסיפים את השום והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל רך.
מוסיפים כרובית, ג'לפנוס, שאלוט ופטריות. מתבלים במלח ומבשלים 8 עד 10 דקות כדי לשחרר את המים מהירקות.
יוצקים פנימה את העגבניות המבושלות ומתבלים בפתיתי פלפל אדום. מערבבים באגרסיביות כדי לשבור את העגבניות.
יוצקים פנימה את מרק הבקר והירקות המעורבים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות הקפואים רכים. טועמים ומתקנים מלח ופלפל לפני ההגשה.