קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות29
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

מינסטרונה חורף

מינסטרונה חורף
Minestrone החורף הוא מתכון ים תיכוני המגיש 6. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 293 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 55 דקות. אם יש לך גזר, גבינת פרמזן, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 93% וזה נהדר. Minestrone חורף, Minestrone חורף, ו Minestrone חורף דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיף את הבצל, גזר, סלרי, פנקטה ושום.
מרכיבים שתצטרך
4
לטגן עד הבצל הוא שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיף את chard שוויצרי תפוחי אדמה; לטגן במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העגבניות ואת sprig רוזמרין. מבשלים עד chard הוא נבול העגבניות להישבר, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
בינתיים, למזג 3/4 כוס השעועית עם 1/4 כוס המרק במעבד עד כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את תערובת פריך שעועית, מרק שנותר, וקליפת גבינת פרמזן לתערובת הירקות. מבשלים עד חתיכות תפוחי אדמה רך, ערבוב מדי פעם, על 15 דקות. מערבבים את כל שעועית ופטרוזיליה. מבשלים עד השעועית מחוממים דרך ואת המרק הוא עבה, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. להשליך קליפת פרמזן ו sprig רוזמרין (העלים יהיו נפלו מהגבעול.)
מרכיבים שתצטרך
9
מצקת את המרק לקערות ומגישה.
מרכיבים שתצטרך