קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות11
ציון בריאות22
מגזין

מינסטרונה עם נקניק איטלקי

מינסטרונה עם נקניק איטלקי
מינסטרונה עם נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, בזיליקום, קליפות פסטה וקישואים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מינסטרונה נקניק איטלקי, מינסטרונה עם נקניק איטלקי, ו מינסטרונה עם נקניק איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הסלרי והכרישה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הקישואים, שעועית ירוקה ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, הכרוב, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
4
חוזרים לרתיחה. מערבבים פנימה את שעועית הגרבנזו, הפסטה והפטרוזיליה. מבשלים 6-9 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי בתפזורתנקניק איטלקי בתפזורת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר425חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'יכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוטיכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוט794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושוםפחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושום2largesגזר, קצוץגזר, קצוץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץשעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)כרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץכרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלותקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלות0חתיכות טופי הית' בר1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1( חצילים)קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו