קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות11
ציון בריאות22
מגזין

מינסטרונה עם נקניק איטלקי

מינסטרונה עם נקניק איטלקי
מינסטרונה עם נקניק איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 11 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 12 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 257 קלוריות. מתכון זה מ טעם הבית דורש פלפל, בזיליקום, קליפות פסטה וקישואים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, ונעשה בערך 1 שעה ו 25 דקות. עם כפית ציון 45%, המנה הזו מוצקה. מינסטרונה נקניק איטלקי, מינסטרונה עם נקניק איטלקי, ו מינסטרונה עם נקניק איטלקי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים נקניק ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את הגזר, הסלרי והכרישה; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הקישואים, שעועית ירוקה ושום; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה, זמינה במחלקת התוצרת, חצויה בזווית לרוחבה
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מערבבים פנימה את המרק, העגבניות, הכרוב, הבזיליקום, האורגנו והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
חוזרים לרתיחה. מערבבים פנימה את שעועית הגרבנזו, הפסטה והפטרוזיליה. מבשלים 6-9 דקות או עד שהפסטה רכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
מגישים עם גבינה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

מרכיבים

1בצל צהוב בינוני, קצוץחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק איטלקי בתפזורתנקניק איטלקי בתפזורת7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרוב מגוררכרוב מגורר425דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוטיכול גרבנזו שעועית או חומוס, שטוף סחוט794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושוםפחיות כל אחת) קוביות עגבניות עם בזיליקום, אורגנו ושום2largesגזר, קצוץגזר, קצוץ2(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, קצוץצלעות סלרי, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץשעועית ירוקה טרייה, גזומה וחתוכה לחתיכות בגודל 1/2 אינץ33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון3שיני שום, טחוןשיני שום, טחון1( חצילים)כרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץכרישה (מנה לבנה בלבד), קצוץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםאורגנו מיובשאורגנו מיובש791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלותקונכיות פסטה קטנות ולא מבושלות0חתיכות טופי הית' ברכתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)1( חצילים)קישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץקישואים, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירות נהדרות עבור מינסטרונה. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הקסטלני קיאנטי אנאטה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג 'ובזה, 10% סיליג' יולו