קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות16
מגזין

מיסו-Marinated פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני)

מיסו-Marinated פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מיסו במרינדה פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני). מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרפצ'יו פורטובלו עם טפנד תפוזים-קלמטה, קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ו Tilapia Carpaccio (פילה דגים במרינדה גלם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ממרח מיסו, סוכר חום, רוטב סויה, שמן צמחי ומיץ לימון בקערה בינונית וקציף לשלב. לשפשף באופן שווה על פני משטחים של פטריות ולהעביר שקית מנעול רוכסן בגודל גלון. לחץ בעדינות אוויר מתוך שקית, חותם, ולהעביר למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיסומיסו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כאשר מוכן להמשיך, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר כובעי פטריות משקית ולנגב את המרינדה עודף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף זימים בצד כלפי מטה וצולים עד שהמשטח העליון יבש ופטריות רכות לאורך כל הדרך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך פטריות על הטיה חדה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
להעביר פרוסות מגש או מגשים בודדים, fanning אותם כמו שאתה הולך.
8
טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
9
מפזרים גרידת לימון, פיסטוקים, פלפל שחור ומלח ים גס. לזרוק ארוגולה עם הנותרים 1 כפית שמן זית, לסחוט אחד פלחי לימון שמורות על הירוקים. פטריות למעלה עם ארוגולה ומגישים, חולפים ליד השולחן טריזים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טריז לימוןטריז לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק