מיסו-Marinated פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מיסו במרינדה פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני). מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרפצ'יו פורטובלו עם טפנד תפוזים-קלמטה, קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ו Tilapia Carpaccio (פילה דגים במרינדה גלם) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ממרח מיסו, סוכר חום, רוטב סויה, שמן צמחי ומיץ לימון בקערה בינונית וקציף לשלב. לשפשף באופן שווה על פני משטחים של פטריות ולהעביר שקית מנעול רוכסן בגודל גלון. לחץ בעדינות אוויר מתוך שקית, חותם, ולהעביר למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
כאשר מוכן להמשיך, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 177°.
הסר כובעי פטריות משקית ולנגב את המרינדה עודף עם מגבות נייר.
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף זימים בצד כלפי מטה וצולים עד שהמשטח העליון יבש ופטריות רכות לאורך כל הדרך, כ -30 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות כדי להתקרר מעט.
באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך פטריות על הטיה חדה לפרוסות דקות.
להעביר פרוסות מגש או מגשים בודדים, fanning אותם כמו שאתה הולך.
טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית נוספת.
מפזרים גרידת לימון, פיסטוקים, פלפל שחור ומלח ים גס. לזרוק ארוגולה עם הנותרים 1 כפית שמן זית, לסחוט אחד פלחי לימון שמורות על הירוקים. פטריות למעלה עם ארוגולה ומגישים, חולפים ליד השולחן טריזים הנותרים.