קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות3
ציון בריאות16
מגזין

מיסו-Marinated פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני)

מיסו-Marinated פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מיסו במרינדה פורטובלו קרפצ'יו (טבעוני). מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 256 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו את ארוגולה, כובעי פטריות פורטובלו, שמן זית כתית מעולה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו קרפצ'יו פורטובלו עם טפנד תפוזים-קלמטה, קרפצ'יו סלק עם ויניגרט זנגביל-מיסו, ו Tilapia Carpaccio (פילה דגים במרינדה גלם) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ממרח מיסו, סוכר חום, רוטב סויה, שמן צמחי ומיץ לימון בקערה בינונית וקציף לשלב. לשפשף באופן שווה על פני משטחים של פטריות ולהעביר שקית מנעול רוכסן בגודל גלון. לחץ בעדינות אוויר מתוך שקית, חותם, ולהעביר למקרר לפחות 1 שעה עד לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵףכָּתֵף
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
מיסומיסו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כאשר מוכן להמשיך, להתאים מתלה תנור למצב מרכז מחממים תנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר כובעי פטריות משקית ולנגב את המרינדה עודף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מניחים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף זימים בצד כלפי מטה וצולים עד שהמשטח העליון יבש ופטריות רכות לאורך כל הדרך, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 5 דקות כדי להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
באמצעות סכין חדה מאוד, לחתוך פטריות על הטיה חדה לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
להעביר פרוסות מגש או מגשים בודדים, fanning אותם כמו שאתה הולך.
8
טפטוף עם 1 כף שמן זית כתית נוספת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
9
מפזרים גרידת לימון, פיסטוקים, פלפל שחור ומלח ים גס. לזרוק ארוגולה עם הנותרים 1 כפית שמן זית, לסחוט אחד פלחי לימון שמורות על הירוקים. פטריות למעלה עם ארוגולה ומגישים, חולפים ליד השולחן טריזים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טריז לימוןטריז לימון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ירוקירוק