מיסו-במרינדה טופו וחציל מעל אטריות סובה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל מיסו-במרינדה טופו וחציל מעל אטריות סובה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 182 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, שמן שומשום, כרוב נאפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו אטריות סובה עם טופו מזוגג מיסו וירקות, טופו ג'ינג'ר במרינדה ואטריות סובה, ו מרק סובה מיסו עם חומוס טופו (מתכונים דומים).
הוראות
טופו יבש בין מגבות נייר 20 דקות. לזרוק טופו וחציל בקערות נפרדות עם 1 1/2 כפות מיסו ו 1 כפית שום כל אחד.
חום ווק או מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף 2 כפיות שמן בוטנים. מבשלים את הטופו, ערבוב, 3 דקות או עד הזהב.
העברה לצלחת, ולהוסיף 1 1/2 כפות מיץ ליים; לכסות.
מוסיפים 2 כפיות שנותרו שמן בוטנים לווק, ומבשלים חצילים 2 דקות או עד הזהב.
מוסיפים 1 1/2 כפות מיץ ליים; מכסים ומבשלים 2 דקות או עד למכרז.
מוסיפים כרוב, 1/4 כוס מים, ונותר 1 כפית שום לווק; לבשל 4 דקות, ערבוב מדי פעם. כיסוי; לבשל 2 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים, סובה, הנותרים 3 כפות מיץ ליים ווק; מערבבים 1 דקה או עד חם.
הסר ווק מחום, ולזרוק תערובת עם שמן שומשום בצל ירוק. לחלק סובה וכרוב בין 4 קערות. למעלה עם טופו וחציל.