קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

מירין בורגרים מזוגגים עם שומשום-פונזו תרד ומיונז וואסבי-ג'ינג'ר

מירין בורגרים מזוגגים עם שומשום-פונזו תרד ומיונז וואסבי-ג'ינג'ר
בורגרים מזוגגים מירין עם תרד שומשום-פונזו ומיונז ווסאבי-ג'ינג'ר הוא מתכון אמריקאי שמגיש 6. צופים בדמות שלך? מתכון ללא מוצרי חלב זה מכיל 1058 קלוריות , 41 גרם חלבון ו -78 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'אק טחון, שום, רוטב פונזו ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 דקות . עם ציון ספונקולרי של 65% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: בורגרים טונה עם מיונז וואסבי , סלמון קלוי שומשום עם מיונז וואסבי , ועוגות מיני שומשום, בצל ירוק וליים עם מיונז וואסבי .

הוראות

1
מכינים אש בינונית בגריל פחמים עם כיסוי, או מחממים גריל גז לבינוני.;
ציוד שתשתמש בו
(רוטב הדרים-סויה)(רוטב הדרים-סויה)
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בסיר קטן וכבד חסין אש.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס רוטב שומשום יפני מוכן1/4 כוס רוטב שומשום יפני מוכן
2
מניחים את התבנית על רשת הגריל, מביאים את התערובת לרתיחה ומבשלים עד לצמצום לעקביות מעט סמיכה יותר, 15 עד 20 דקות. מניחים את הזיגוג בצד (הוא יסמיך מעט כשהוא מתקרר).
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
למיונז: להכנת המיונז, מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1
מערבבים את רוטב השומשום ורוטב הפונזו בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פונזורוטב פונזו
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מניחים את התרד בקערה גדולה ומערבבים קלות עם הרוטב. מכסים ומקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1
מערבבים את מירין, סאקה ורוטב הסויה בקערה קטנה. מערבבים פנימה את המיסו ומערבבים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
מיסומיסו
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
מורחים את הצ'אק בתבנית גדולה ורדודה. מפזרים את תערובת המיסו על הבשר ומפזרים בצורה אחידה את הבצל הירוק, הג'ינג'ר, השום, הפלפל והמלח. מטפלים בבשר כמה שפחות כדי להימנע מדחיסתו, מערבבים היטב. מחלקים את התערובת ל-6 חלקים שווים ובעזרת ידיים חצופות זורקים מנה אחת מהבשר קדימה ואחורה מיד ליד ליצירת כדור רופף. טופחים קלות את נתח הבשר על משטח ישר ליצירת קציצה שתתאים ללחמניות. לחץ על מרכז הקציצה כלפי מטה בקצות האצבעות כדי ליצור חריץ קל במרכז הקציצה. חוזרים על הפעולה עם מנות הבשר הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מיסומיסו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
כשהגריל מוכן, מברישים את מתלה הגריל בשמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מניחים את הקציצות על הרשת ומזלפים כל קציצה בזיגוג. מכסים ומבשלים עד להשחמה בתחתית, 3 עד 4 דקות, ומזלפים שוב כל קציצה בזיגוג. הופכים את הקציצות ומברישים את הצד המבושל בזיגוג. מבשלים, מברישים לעתים קרובות עם הזיגוג, עד לביצוע לפי העדפה, 4 עד 5 דקות יותר עבור בינוני. במהלך הדקות האחרונות של הבישול, מניחים את הלחמניות, עם הצד החתוך כלפי מטה, על הקצוות החיצוניים של הרשת כדי לצלות קלות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
5
להרכבת ההמבורגרים מניחים חלק שווה מהתרד על כל תחתית לחמנייה ומעליה קציצה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מורחים את המיונז על הצדדים החתוכים של צמרות הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
7
מוסיפים את חלקי הלחמנייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

מרכיבים

180אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון2(חוֹרֶף)finely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.finely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices33אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק פרוסבצל ירוק פרוס1kgsצ'אק קרקעצ'אק קרקע21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון גספלפל שחור טחון גס1496 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק157אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות3(חוֹרֶף)מיסומיסו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקprepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)prepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני120אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני11 קילו קישואים,גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם6לחמניות שומשום, פיצוללחמניות שומשום, פיצול6לחמניות שומשום, פיצוללחמניות שומשום, פיצול586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות636 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקprepared Japanese sesame dressingprepared Japanese sesame dressing6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן צמחי, להבריש על מתלה הגרילשמן צמחי, להבריש על מתלה הגריל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)הדבק ווסאביהדבק ווסאבי

יין מומלץ: מרלו, Malbec, Zinfandel

המבורגר בתפריט? נסה להתאים עם מרלו, מלבק וזינפנדל. מרלו יתאים לחלוטין להמבורגר קלאסי עם תוספות סטנדרטיות. תוספות נועזות יותר דורשות יינות נועזים יותר, כגון מלבק או זינפנדל מפולפל. ה-Sterling Vintner's Collection Merlot עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
אוסף סטרלינג וינטר'ס מרלו
אוסף סטרלינג וינטר'ס מרלו
בשילוב פרופילים של אתרים שונים, יצרנו ייצוג מקיף של אזור גידול מפורסם זה בעולם. רוב הפירות מגיעים מהקרקעות העמוקות יותר של קרקעית העמק, המתורגמות לתחושת פה רחבה ולטעמים בשרניים ועסיסיים.