קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מלאי בשר

מלאי בשר
מניית בקר היא ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, קורנית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלאי בשר, מלאי בשר תוצרת בית, ו מניית בקר צלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מורחים את עצמות הבשר ואת כפות הרגליים calfs בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקרעצם בקר
מורחיםמורחים
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים עד הבשרים הם מאוד חום, 1 שעות. הפעל את החלקים מדי פעם ולנקז את השומן שניתנו לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, גזר לבן ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
גזרגזר
בצלבצל
כרישהכרישה
6
מוסיפים את העצמות השחומות ואת כף הרגל calfs לירקות, יחד עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
7
יוצקים 1 כוס מים למחבת שבה בשרים היו השחמה ולהגדיר על חום גבוה. מערבבים לגרד כל חלקיקים מקורמלים מלמטה ובצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
יוצקים את הנוזל לתוך הסיר.
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
9
הוסף מים נוספים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ', ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, לרפרף, להפחית את החום כך נוזל מבשלים, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 4 שעות. לרחף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
מסננים ולהשליך את המוצקים. לקרר את המניה, או לצנן ולאחר מכן להקפיא. לפני השימוש במלאי המקורר או הקפאת מלאי מקורר, להסיר כל שומן שהתמצק על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
11
מאמר var
12
Type_27_data = {};
13
מאמר
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;