מניית בקר היא ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ cookstr.com יש 1 אוהדים. אם יש לכם מים, קורנית, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מלאי בשר, מלאי בשר תוצרת בית, ו מניית בקר צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מורחים את עצמות הבשר ואת כפות הרגליים calfs בתבנית אפייה רק גדול מספיק כדי להחזיק את הבשר בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
עצם בקר
מורחים
בשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
אופים עד הבשרים הם מאוד חום, 1 שעות. הפעל את החלקים מדי פעם ולנקז את השומן שניתנו לפי הצורך.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מחממים את השמן בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מוסיפים את הבצל, כרישה, גזר, גזר לבן ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב לעתים קרובות, עד משחימים היטב, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבן
גזר
בצל
כרישה
6
מוסיפים את העצמות השחומות ואת כף הרגל calfs לירקות, יחד עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
7
יוצקים 1 כוס מים למחבת שבה בשרים היו השחמה ולהגדיר על חום גבוה. מערבבים לגרד כל חלקיקים מקורמלים מלמטה ובצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
יוצקים את הנוזל לתוך הסיר.
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
הוסף מים נוספים כדי לכסות את החומרים על ידי 2 אינץ', ולהגדיר את הסיר על חום בינוני. כאשר המניה מגיעה לרתיחה, לרפרף, להפחית את החום כך נוזל מבשלים, לכסות חלקית, ומבשלים במשך 4 שעות. לרחף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
מסננים ולהשליך את המוצקים. לקרר את המניה, או לצנן ולאחר מכן להקפיא. לפני השימוש במלאי המקורר או הקפאת מלאי מקורר, להסיר כל שומן שהתמצק על גבי.