מתכון זה מספק 12 מנות. עם 331 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. אם $1.67 למנה נופל בתקציב שלך, מלאי דגים יכול להיות עצום ללא גלוטן, וטבעוני מתכון לנסות. לכו לחנות ותביאו גזר, גזר, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו מלאי דגים, מלאי דגים, ו מלאי דגים (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים את העצמות בסיר ולשטוף היטב תחת מים זורמים קרים, לתת למים לרוץ עליהם ברציפות ולשנות אותו 3 או 4 פעמים עד המים מופיעים ברורים בסיר, ללא דם או דהוי.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לנקז את העצמות להתייבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
3
שים את העצמות, בצל, גזר, שום, ומים בתוך סיר גדול כבד תחתית מעל חום בינוני. מביאים לרתיחה ו לרפרף את פני השטח עם כפית כדי להסיר כל חלאה שעולה למעלה. להפחית את החום לרתיחה ולבשל במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מסננים את המניה דרך מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה גדולה. אם לא להשתמש מיד, לקרר את המניה. כדי לעשות זאת, למלא קערה גדולה מאוד עם קרח, ולאחר מכן להגדיר את קערת המניות בו, מעודד את הנוזל החם להתקרר במהירות. המניה יכולה להיות refridgerated במיכל אטום במשך עד 3 ימים או קפוא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
התזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
קטע מתוך Chanterelle: הסיפור והמתכונים של מסעדה קלאסית