תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מלאי דגים לבנים. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, עצמות וראשים של דגים בעלי בשר לבן, בצלים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מלאי דגים לבנים, מלאי דגים לבנים, ו מלאי דגים לבנים.
הוראות
1
מורחים חמאה בתחתית סיר כבד 6-8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 14 אונקיות ריבת אוכמניות איכותית
פלפל ארבול
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מוסיפים עצמות דגים וראשים, בצל, גבעולי פטרוזיליה, מיץ לימון, ומלח ומבשלים, מכוסים, על חום גבוה בינוני, מבלי לערבב, 5 דקות. (
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריט
ועוד 2 כפות מי קרח
3
תערובת יהיה קיטור במיצים שלה.)
4
מוסיפים מים ויין ומביאים לרתיחה, ואז מפחיתים חום ומבשלים, חשופים, ברפרוף כל קצף, 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
יוצקים מלאי דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה גדולה, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ועוד 2 כפות מי קרח
1
מלאי יכול להתבצע קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה, במשך 2 ימים או קפוא 1 חודש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.