מלאי דגים מ ' המלכוד
גשו לסופר וקנו ראש ועצמות של דגים, יין, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו דג לתפוס היום, הכריך דגים לתפוס הבריא, ו Flying Sean Urchin Pasta with Fish Roe and Chives from The Catch (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את ראש הדגים ועצמות, בצל ירוק, טימין ופטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים מעל חום בינוני עד ראש הדג הופך אטום בתחתית, על 2 דקות. מערבבים את העצמות ומבשלים עוד כמה דקות, עד שכל העצמות אטומות.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים 2 ליטרים של מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים את המניה על אש בינונית נמוכה במשך 20 דקות, ואז מסננים את המניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.