מלון עם סירופ לימון טקילה
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 129 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך מלונים, טקילה, נענע, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: טל דבש ומלון בסירופ ליים וניל, סלט תות מלון עם סירופ ליים ונענע, ו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים.
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר את ההתלהבות מהלימונים ברצועות ארוכות.
חותכים את ההתלהבות לג ' וליאן בסדר, דק מחט, עתודה.
מקטע את לימונים ולהסיר את הדורית ואת הממברנה, מילואים
בסיר בינוני, לשלב את הסוכר עם 1 כוס מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה. המשך רותחים במשך 5 דקות ולהסיר מהחום. מקפלים את ג ' וליאן הסיד ולתת תלול במשך 2 דקות.
הסר את ההתלהבות עם כף מחורצת על גיליון נייר שעווה.
חתוך לרצועות ארוכות ברוחב 1 אינץ'.
הסר את קליפת המלון עם סכין חיתוך חדה.
מסדרים את פרוסות המלון בצורה אטרקטיבית על מגש או צלחת הגשה.
מפזרים את סעיפי הסיד ואת ג ' וליאן הלימון על המלון.
יוצקים את הסירופ על הפירות ומגישים עם המנטה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;