מלית חג ההודיה בטעם פיצה (או רוטב)
מילוי פיצה בטעם חג ההודיה (או רוטב) עשויים להיות התוספת שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 608 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-5 מנות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. גשו לסופר וקנו שום, בצל, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו ללא גלוטן חג ההודיה מלית-רוטב עם Baguettes שרר, המבורגר הודו בטעם חג ההודיה, ו מלית מלחמתי בטעם פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני. מחממים תנור ל 135°.
מורחים קשרי שום חתוכים לקוביות באופן שווה על תבנית אפייה מעוטרת, ואופים עד יבש לחלוטין, על 50 דקות בסך הכל, גיליון מסתובב קשרים ערבוב מספר פעמים במהלך האפייה.
הסר מהתנור ולתת מגניב. להעלות את טמפרטורת התנור ל 177°.
בתנור הולנדי גדול, להמס חמאה על חום בינוני-גבוה עד תת-קצפת (לא לאפשר חמאה לחום), כ 2 דקות.
הוסף נקניק איטלקי מחית עם נוקשה whisk או portato masher להתפרק לחתיכות בסדר (חתיכות גדולות צריך להיות לא יותר מ 1/4 אינץ'). לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד רק כמה חתיכות של ורוד להישאר, על 8 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק, שום, אורגנו ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף חצי ממלאי עוף.
מקציפים את מלאי העוף שנותר, הביצים והבזיליקום בקערה בינונית עד הומוגנית. ערבוב כל הזמן עם כף עץ, לאט לשפוך תערובת ביצה לתוך תערובת נקניק.
מוסיפים קוביות לחם ומקפלים בעדינות עד מעורבבים באופן שווה.
השתמש בחלק של מלית דברים ציפור אם תרצה. כדי לבשל את המילוי שנותר, להעביר לתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ ' חמאה, לכסות בחוזקה עם רדיד אלומיניום, ואופים עד קריאה מיידית מדחום קורא 66° כאשר מוכנס למרכז המנה (כ 35 דקות).
הסר רדיד, מפזרים קומץ גבינת פרמזן, ואופים עד חום זהוב פריך על גבי (כ 15 דקות יותר).